Въпрос за задната чистачка на Голф 4
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Въпрос за задната чистачка на Голф 4
Колеги здравейте!Имам следното питане..Като пусна задната чистачка да чисти и се пуска водата.Пръскалката за водата трявба ли да се мърда надясно наляво с чистачката или тя си седи в една позиция и пръска само нагоре?Мерси предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за задната чистачка на Голф 4
седи неподвижно и се върти с чистачкатаи пръска.
- ivan dimitrov76
- Автомобил:
- Двигател:
колега здравеи и аз имах същият проблем докато спря да пръска или по просто тръбичката вътре е клиасала и се върти с чистачката тябва да свалиш кората и да свалиш капака на машинката има около 5 6 болтове развиват се с Т25 така ще имаш пряк достъп до тръбичката наприскаи я с някакъв спреи за ръжда не се опитваи да дърпаш силно от към чистачката е нужно само да махнеш пласмасавия предпазител (капачка)не сваляи чистачката. По възможност не пускаи чистачката докато не е оправиш или ще скъсаш като мен тръбичката. Пласмасоватоа пъпка отгоре се маха от страна на чистачката а тръбичката от към машинката само че предварително напръскаи със спреи и внимателно да не измиеш греста вътре в машинката
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Друг път първо
...иначе прочети тая тема и смятам, че няма да имаш повече въпроси относно чистаката.

- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
ясно благодаря за отговорите.аз мсилих ,че се мърда заедно с чистачката!Благодаря отново
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”