Преди да премина към въпроса, искам дебело да подчертая, че изчетох почти всичко писано по темата за маховиците, настройки по компютъра и т.н., както в нашия форум, така и в този на Audi и на BMW, но до конкретно решение така и не се стига

Към проблема:
От 2 дни наблядавам следното нещо: само, когато колата е студена (не е карана с часове), при движение с малка скорост и намаляване се получава притрисане на двигателя, което след спиране изчезва. Това притрисане е съпрозоведно с промяна на звука на работа на двигателя!!! КОГАТО НАТИСНА СЪЕДИНИТЕЛЯ ПРИТРИСАНЕТО НЕ ИЗЧЕЗВА!!! При включване на климатроникът притрисането НЕ изчезва (такъв вариант имаше в една друга тема). Когато достигне температура от 90 градуса (или с други думи когато се покара 10 минути.) проблемът напълно изчезва и яма нито притрисане, нито промяна в звъка на мотора. Тази сутрин пробвах да запаля и да пусна колата по инерция - проблемът беше на лице без да съм пипал съединителя, просто я пуснах по улицата.
На повечето колеги, които имат проблем с маховика, това тресене е на топъл двигател. Тук нещата са обратни.
Няма нехарактерни звъци при палене и изгасване на двигателя. Нямам проблем с топлото палене
Ще съм много благодарен на съвети от колеги, които са намерили решение и от такива които могат да ме насочат към кой да се обърна. Но е важно даразнищим темата, защото много хора си смениха комплект съединител + МАХОВИК и проблемът си остана!!! п.с. съединителят ми отлепва нормално.
Предварително благодаря