Хм интересна тема! добре, че си го писал това за да не го търсят този измамник по всичко личи!
Аз пък ще ви кажа на мене какво ми се случи преди около 8 години, на язовир Огняново Софийско, може би повечето колеги го знаят!
Значи аз там редовно ходех преди за риба, реших обаче един ден да отида на място, където беше забранено в смисъл нямаше табела забранен риболова но имаше спусната бариера, за брега откъм кулата става въпрос! откакто го забраниха там никой не ходи и си мислех, че има повече риба, и затова реших да отида да ловя там!
Не бях с кола а с Симсонка! След като го забраниха съм ходил само веднъж там на излет там и не съм имал проблеми до онзин ден през 2002! свечеряваше се и понеже нямаше особенна слука викам време е да си ходя! и на тръгване качвам си се аз нагоре и бутам симсонката покрай бариерата и насреща ми хоп спира бяла шкода 120L

викам си сигурно искат да ме питат нещо обаче, в следващия момент от нея слизат двама човека между 45 и 55 годишни да са били и единия вади пистолет и ми го насочва, макаров мисля беше пистолета

доста се изплаших просто сърцето ми се преобърна и се разтреперих какво ще прави този

та сочи ми пистолет и и ме пита какво правя там! аз му казах че лових риба и се прибирам, и той ми вика тука е забранено и си в нарушение

аз му казах ми добре в нарушение съм признавам си защото доста се уплаших от тоя пистолет! беше охранител на стената явно! само неможах да разбера защо ми извади пистолета, явно е било да ме сплаши и да не идвам повече там за риба е направи го!
Та по едно време тоя си прибра пистолета и ми вика стой тука и ми дай книжката ти и документите на мотора, е аз не ги носех естествено с мене защото вилата ми е в съседното село и нямам навика да ги нося на такива разстояния! и тоя ми вика остави тука мотора и отивай пеша до селото ти и ми донеси документи иначе ще викна полицията и ще ти напишат акт! аз му викам селото ми е на 6 км а пък и се свечеряваше немислимо беше да си тръгна пеша! накрая тоя ми вика махай се оттука и да не съм те видял повече, запалих симсонката и с мръсна газ избягах!
Според мене тоя беше луд простак!
Та оттогава не съм стъпвал повече там, защото е такива откачалки като тоя може да направят някоя глупост!