едното ми куче е вързано, в двора на вилата.
другото е постоянно под моя надзор, на повод, освен когато е в гората, на място и по време в което законно му е разрешено да бъде

до сега не са ме гонили хора с резачки да го колят.
Petrolhead написа:мисля, че моята позиция е ясна, ако всички тръгнем да трепем наред няма да му излезе края.
а ако имахме нормална полиция такива като теб нямаше да имат възможност да вършат гадости необезпокоявани
Petrolhead написа:мисля, че моята позиция е ясна, ако всички тръгнем да трепем наред няма да му излезе края.
а ако имахме нормална полиция такива като теб нямаше да имат възможност да вършат гадости необезпокоявани
nosex написа:Аз едно не мога да разбера, защо аджеба не действате, ами само лаете г-да?
Айде един си призна, че действа и това е Лудия, а останалите??!
Защо се правите на хладнокръвни задклавиатурни куче-инквизитори, а не действате, а водолазчето?!?
Сложи снимки на убити кучета поне, и после нека г-н голфера да я окачи като важна!
Ей, аман братче
cenitel написа:Мисля,че има доста агресия не само у кучетата,а и в форума.Прочетох доста мнения далеч от разумни или хуманни,Не ме разбирайте погрешно,защото реално кучетат не са виновни.В другите страни защо имат кучета,но не и по улиците?Смисъл,че трябва да се действа с умисъл и за в бъдеще,ако го убиеш какво ще постигнеш?Да много е опасно да хапят децата ни,но и бездомните хора какво да ги правя.Майка ми я нападаха 2 бездомни и добре,че беше"кучето" да я предпази.Тогава ела и убий тука нашите бездомници съгражданино.Надявам се да си просто ядосан,а не да живееш винаги с тези принципи,защото иначе грехота за хубавото бащино име,което носиш.
Колега помисли и вземете точнит мерки,Аз пробвахмдарих малко пари в дома за кучета прибраха около 10-12-да не е много но мисля,че направих нещо повече от това да ги убия.Защто повярвайте ми,и тук сред нас и в цяла България има хора,които са по ниши и от кучетата.А тях какво ги правиш?Мисля,че е крайно време да действаме умно,а не просташко-каквото е в цяла България.
golfer написа:всички, които са писали в темата защитавайки бездомните кучета нямат деца.
ще мине време и ще пеете друга песен
малки сте още, много филми гледате и си плямпате глупости.
имал съм 3 кучета не ми обяснявайте за любов към животните, хуманност и пр.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта