Здравейте колеги , много четох , но не срещнах като моя проблем , карам Passat B5,5 1,9 TDI Sport 131 коня , автоматик-типтроник , AFV е двигателя , от доста време усещам ,че предно ляво колело ми задържа , след като карам продължително време и след като загрее започва да задържа,смених спирачни маркучи , накладки , спирачната течност е сменяна няколко пати за 3 месеца , гумичките на спирачния апарат са сменяни 2 пати за 2 месеца , има малко подобрение но пак лявото колело ми грее много повече от дясното,сложих друга спирачна помпа 2-ра употреба да пробвам дали е от нея , но стана по зле , другото което забелязах е че от едната тръбичка която излиза от помпата и влиза в ABS-a не тече спирачна течност, и ми казаха че това е от помпата , но и с другата попма се получи същото , продухахме тръбичките който са от помпата към ABS-а , но ми казаха че няма как да се е запушила тръбичката, когато не сам карал колата 3-4 часа тръгвам и всичко си е нормално , но като загрее става ужас , не сменя скоростите както трябва , двигателя се тормози и вдига разхода до небесата

Дайте съвет какво да правя , че ми писна да сменям части и да няма подобрение

Благодаря ви предварително