Скъсано жило на преден капак? Б3
Скъсано жило на преден капак? Б3
интересно ми е какво трябва да се направи, ако трябва да бърникаш нещо по двигателя и жилото се скъса при заключен капак. За една броика така да стане и при мен днес.
-
icoto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скъсано жило на преден капак?
/Стара тема ,но не ми се пуска нова/
Колеги при мен стана точно това и сега се чудя ,какво да правя.
Давайте идеи колата е пасат Б3 с мотор 2Е с климатик.
Колеги при мен стана точно това и сега се чудя ,какво да правя.
Давайте идеи колата е пасат Б3 с мотор 2Е с климатик.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И при мен май стана така
Онзи ден не обърнах достатъчно внимание, че самият кожух на жилото май се беше скъсал/сцепил на едно място (прегъваше се при дърпане на ръчката) и сега не мога да отворя капака на Б3-ката... Някой идеи? 
ПС. Жило от Б4 би ли свършило работа да се сложи на Б3 колеги?
Онзи ден не обърнах достатъчно внимание, че самият кожух на жилото май се беше скъсал/сцепил на едно място (прегъваше се при дърпане на ръчката) и сега не мога да отворя капака на Б3-ката... Някой идеи? 
ПС. Жило от Б4 би ли свършило работа да се сложи на Б3 колеги?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Като махнеш емблемата не може ли да се бръкне да се бутне заключващия палец?
Едит: Седа видях, че си без емблема, тая решетка как се маха, друг начин не виждам...
Едит: Седа видях, че си без емблема, тая решетка как се маха, друг начин не виждам...
Последна промяна от batko_miro на Сря 30 ное 2011 14:50, променено общо 1 път.
- nokiangage
- Контакти:
Ами...то малко неудобно, но нямам предна емблема
- загладена е предната маска със смола и няма как да бръкна вече. 
ЕДИТ:
Ами лошото е, че маската се маха след като се вдигне капака, 4 болта са, но без да се отвори капака не ми го побира главата как ще стане...
- загладена е предната маска със смола и няма как да бръкна вече. 
ЕДИТ:
batko_miro написа:Седа видях, че си без емблема, тая решетка как се маха, друг начин не виждам...
Ами лошото е, че маската се маха след като се вдигне капака, 4 болта са, но без да се отвори капака не ми го побира главата как ще стане...
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Вдигате я или на канал, някой слаб с по-дълги ръчици се промушва и бърка между двигателя и радиатора, напипва механизма и изпълнява функцията на жило. 
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
единствения начин, за който се сещам без трошене е да се легне под колата и оттам да се протегне човек на горе, но не знам дали някой може да извади толкова дълга ръка 
ПП. Ехе с колегата vasilb мислим едновременно
ПП. Ехе с колегата vasilb мислим едновременно
- nokiangage
- Контакти:
Благодаря колеги, поуспокоих се малко, тази събота или неделя ще ходим при майстора ми, говорих и с него - каза, че щял да може да го отвори, докато аз сега не
. Ще се опитаме да го оправим и да го заменим с жило от Б4, ще видим дали са взаимозаменяеми и ще пиша кое как става, живот и здраве да го оправим, пък и ако има възможност и снимки ще кача, евентуално да бъде полезна темата на някой друг колега... 
ЕДИТ:
Колеги, отворих капакааааа
цял ден го мъча, та проблема е, че кожуха се е сцепил точно на "завоя" на жилото над акумулатора и като се дръпне ръчката се сгъва там. Та решението докато се прибера в Плевен - мушнах го под металната планка на ухото, където все още седи пръчката за подпиране на капака и намалих степента на сгъваемост
Работи уж добре, 3 пъти пробвах и от 3 се отвори, ба*ти радостта! Поздрави и лека вечер 
. Ще се опитаме да го оправим и да го заменим с жило от Б4, ще видим дали са взаимозаменяеми и ще пиша кое как става, живот и здраве да го оправим, пък и ако има възможност и снимки ще кача, евентуално да бъде полезна темата на някой друг колега... 
ЕДИТ:
Колеги, отворих капакааааа
цял ден го мъча, та проблема е, че кожуха се е сцепил точно на "завоя" на жилото над акумулатора и като се дръпне ръчката се сгъва там. Та решението докато се прибера в Плевен - мушнах го под металната планка на ухото, където все още седи пръчката за подпиране на капака и намалих степента на сгъваемост
Работи уж добре, 3 пъти пробвах и от 3 се отвори, ба*ти радостта! Поздрави и лека вечер