HELP! Лепене на гумени уплътнения

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Milena
Автомобил:
Двигател:

HELP! Лепене на гумени уплътнения

Мнениеот Milena » Пон 26 юни 2006 8:15

Проблемът е следния:
През почивните дни ходихме на плаж и колата стоя доста време на силно слънце. Като се връщаме от плажа какво да видим: на Passata гумените уплътнения са покрити с други уплътнения - декоративни, та тези точно декоративни уплътнения са се разлепили на двете врати откъм слънцето. Та, някой дали може да ми препоръча лепило, с което да си залепим падналите уплътнения.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Пон 26 юни 2006 10:11

Залепване с някакво лепило за гума.Например Момент или Прома.И като се залепят ги напръскай със силикон на спрей за да не залепват по вратите и да се късат.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 26 юни 2006 18:46

1 метър от моите на задната врата са залепени с Момент - никакви забележки особенно ако спазваш написаното на етикета упътване..... успех

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: HELP! Лепене на гумени уплътнения

Мнениеот gas » Пон 26 юни 2006 20:35

Milena написа:Проблемът е следния:
През почивните дни ходихме на плаж и колата стоя доста време на силно слънце. Като се връщаме от плажа какво да видим: на Passata гумените уплътнения са покрити с други уплътнения - декоративни, та тези точно декоративни уплътнения са се разлепили на двете врати откъм слънцето. Та, някой дали може да ми препоръча лепило, с което да си залепим падналите уплътнения.

отиди, кадето правят автостъкла и си купи лепило от там.....спираш да мислиш за проблема :wink:....да ти обяснят как се работи с него

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 26 юни 2006 21:35

Момент да , Прома не - след време се провлачва на конци.
Може и с Локтайтче 406 ама цената е по-дебеличка. навремето на руският пазар имаше руски 'Момент " - желязнна работа няма отлепяне, бях си лепил лайстните са вратите. Еданата се бяха мъчили да я свалят , но бяха успели да я разлепят на 1 см само.Може и в мен да е била вината с недобро обезмасляване.

Върни се в “Passat”