Вече не мога и да тръгна!Паля и като дам газ гасне
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Вече не мога и да тръгна!Паля и като дам газ гасне
Преди обяд бях писъл тема в която обясних проблемите си !Колата ми гаснеше на 2-3 пъти по време на празен ход!Вчера и днеска сутринта почна да губи мощност и на скорост,докато не изгасне!Четох,че може да е от дроселовата клапа,но май проблема е сериозен!Преди малко я запалих и като почна да подавам газ директно гасне!Сега е така постоянно!Възможно ли е да е и от горивния филтър(преди няколко дни резервоара беше почти на минимум),да се е задръстил или нещо такова!?Поло 1.6 75 к.с. 95 година!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вече не мога и да тръгна!Паля и като дам газ гасне
Ще се опитам накратко да ти обясня - трябва да се променят параметрите на контролера, ама ако няма кой, което с рестарт не става - 1-о е чистене на клапата, 2-о смяна на температурния датчик, след това датчика на коляновия вал, но преди това опитай с произволен ъгъл да завъртиш делкото към тебе и да й дадеш малко по - голямо предварение- съвсем малко. 
Бензиновата помпа може да недава нужното налягане.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам да се поправя - това било 1.6 АЕЕ - отивай на външна адаптация на клапата и после ако не се оправи тогава прави което писах по - горе.
-
tsetsi_ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
колега, трябва да прегледа6 и да смени6 филтъра след резервара и горивния, и ако пак нестане направи компютърна диагностика
може да пробваш и бобината,при мен от там идваше проблема защото се беше спукала
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Хмммм малко странно ще ви се стори от къде дойде проблема
!Цялата работа е от ключалката и буксата на стартера!Когато завъртя ключа и запаля,самият ключ на се връща на нужното положение за контакт,а остава на едно место!Така фактически колата не е на контакт и затова ми е правеше проблем дори и на скорост и от най-малката неравност по пътя ключа се мърда леко и колата гасне!
Сега за да запаля си трябват умения,завъртам ключа за да запаля и когато колата даде признак,че пали зъвъртам ключа обратно до положение на контакт
!Странно мисля!По-късно кото сменя буксата ще се разбера със сигурност какво се случва!Благодаря ви за помоща !!! 
Сега за да запаля си трябват умения,завъртам ключа за да запаля и когато колата даде признак,че пали зъвъртам ключа обратно до положение на контакт
!Странно мисля!По-късно кото сменя буксата ще се разбера със сигурност какво се случва!Благодаря ви за помоща !!! 
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Тъпата букса е била проблема

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”