(представете си, че това човече казва буквата А с голям ужас. Така го правя и аз). Казах й нещо, което със сигурност не е чула, но ако беше стигнало до ушите й нямаше да й хареса. Час по късно се прибирам обратно към Русе и както си карам спокойно от една крайпътна отбивка потегля автомобил, който се включи в движението без да му пука, че зад него има други такива. В лентата за обратно движение пък имаше една камара превозни средства, които не позволяват заобикалянето/изпреварването на безразсъдно потеглилото возило. Влизам в Русе (вече еднопосочен път), задминавам въпросния, поглеждам надясно и... жен
. За един ден имам две стресови ситуации, предизвикани от жени шофьори.Вярвам, че няма водач, на който поне веднъж не му се е наложило да набие рязко спирачки или да завърти волана за да избегне инцидент. Въпроса е дали сте обръщали внимание водачите, предизвикали това от какъв пол са били.
По непотвърдена информация 67% от шофьорите в БГ са мъже и 33% жени. Искрено вярвам че има такива и поздравявам половината от жените, които си държат книжките за красота и не ги ползват.
Конкретния въпрос е в анкетата. Моя отговор - определено жените.
Някой ще кажат, че има тема за идиоти по пътя. Има да, но целта на тази смятам е ясна.
И да не ти се вярва, големите бели мъже ги правят.
,абе шашава работа
. И все пак голяма част са 

Аз в анкетата дадох гласа си за жените, макар и мъжете да правят "ситуации" съм на мнението че повечето жени са яко спек... правят излишни маневри, изнасят се бавно от кръстовища, спират рязко, дават път на пешеходци които не са стъпили на пътека и дори не дават признаци че са нахални и че ще пресекат по този принуждават цяла колона от коли да спира ей тей... за изпреварването няма го коментирам имах една интересна случка където си карам с около 100 на баща ми Корсата на двулентов път. В лентата за обратно движение голяма колона и една п*тка с Тойота Авенсис напъва колоната да изпреварва при което чуквам спирачки и започвам плавно да намалям понеже зад мен имаше 2-3 коли в същото време се дърпам максимално в дясно и пресвяткам... Туй жената за мене не става има сигурно 1 на 10 жени която умее наистина да кара без да спича когато стане напечено и без предприема рискови маневри като изпреварване или отнемане на предимства...