значи колеги проблема е следния..преди малко трагнах към центъра сичко си беше нормално спрях колата и имах 30 мин работа.. като трагнах да паля колата дадох на контак изчаках 3-4 секунди и трагнах да запаля колата но ключа не се върти помагайте (голф 3 1.9 тди 1з)
Аз на Ауди 80 имах,подобен проблем. Клемореда се беше заминал,въртя да запали и ключа не се връщашв сам и колата стоеше на стартер. Така карах 10тина дена,паля и аз връщах ключа обратно,докато го сменя. При теб обаче щом е блокирал,проблема може да е от патрона.
Колега, не стартера.Това в което влиза ключа и другото под него с кабеляците.Ето тема със снимки viewtopic.php?f=6&t=25895&start=0 нищо че е пасат колата.И тва се сваля гърбаво, поне скобата трябва да си набавиш.
Аз съм я правил тая процедура и наистина скобата е проблем-трябва да е хем малка хем тънка и по възможност да е с две лапи.И ако все пак решиш да го правиш ще ти дам един безценен съвет-при обратното сглобяване НЕ слагай малкото болче което държи клемореда-това е в случай че щипките ти са здрави де.Щото после ако ти се наложи да го смъкваш само бръкваш отдолу разтваряш щипките и вадиш.