Някой да каже добър ли е Подбалканския път?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да каже добър ли е Подбалканския път?
Спешно моля ви кажете в какво състояние е Подбалканския път! Някой скоро да е минавал от там! Чувам че са го оправили. Налага ми се неделя от там да минавам!
Бива, да... не е трагичен... На мен ми харесва...
И аз съм пътувал не по-далеч от колегата, но помня, че след Казанлък и по-точно преди Сливен проблема не бяха дупките, а по-скоро пропаданията... Целия път беше на вълнички... Сега обаче не знам как е...
Чух, че заради ужасния участък от Стара Загора до Бургас (продължението на автомагистрала Тракия) щели да пренасочват всички тежки камиони от Стара Загора-Казанлък към подбалканския от 1 юли...
И аз съм пътувал не по-далеч от колегата, но помня, че след Казанлък и по-точно преди Сливен проблема не бяха дупките, а по-скоро пропаданията... Целия път беше на вълнички... Сега обаче не знам как е...
Чух, че заради ужасния участък от Стара Загора до Бургас (продължението на автомагистрала Тракия) щели да пренасочват всички тежки камиони от Стара Загора-Казанлък към подбалканския от 1 юли...
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз в неделя се прибрах от Бургас по подбалканския път. Пътя е хубав , има проблемни участъци но са малко. По лошите са: между Мирковското ханче и Челопеч, в Златица и Пирдоп, паважа в Карлово и околовръстното на Казанлък, от там до Бургас не забелязах да има проблеми с пътя. Принципно доста често минавам и го предпочитам пред магистралата, но все пак всеки си има предпочитания. Може би ще бъде по натоварен след като пренасочат камионите.
Пътя е супер. Миналия уикенд ходих до Бургас отиване и връщане оттам. Гадно е само София-Пирдоп, но пътя е на кръпки, дупки няма. Страшно спокойно е. След Пирдоп е супер. Заради спокойното каране и по малко километри колата ми изгори под 5/100. но като време беше с 30 мин повече. 385 км точно засякох Сф-Бс. Отдолу е 430 (според bgmaps).
На връщане Бс-Сливен си скъсах нервите - страшно натоварено, но после по подбалкана беше супер. Карай смело, няма да съжаляваш. А и е по хладно през балкана.
На връщане Бс-Сливен си скъсах нервите - страшно натоварено, но после по подбалкана беше супер. Карай смело, няма да съжаляваш. А и е по хладно през балкана.