Части по окачване на Ас Метал
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Части по окачване на Ас Метал
Здравеите!Колеги интересува ме къде във Варна има магазин в който да продават оригинални части по окачването на турската фирма Ас Метал.Защото чувам че и при тях имало ментак.Доколкото си спомням оригинално турските части на Ас Метал имат щампован триъгълник с пингвин вътре в него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Части по окачване на Ас Метал
Някъде на гърба на "Офис уан" до Трета гимназия, ама било много завряно и трудно за откриване - някава маза..... Видях купени работи от там у един бакшиш, питах го, ама не можа да ми обясни добре
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
На Ас метал горен носач закупен от фирменият им магазин в Пловдив изхвърлен на 3200 км с тотално разбит шарнир.Ти си прави сметка за качеството на тези боклуци.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
sasho_mf написа:На Ас метал горен носач закупен от фирменият им магазин в Пловдив изхвърлен на 3200 км с тотално разбит шарнир.Ти си прави сметка за качеството на тези боклуци.
То ебило толкова и Ас метал.
Имаше до 2008г магазин до подлеза с/у автогарата. Иначе от София.
За сведение на Сашо - сменял съм носачи на Алфа 155 ца -изминах над 25 000км и я продадох без никакъв звук, стон,чукане. Преди това преминах през всичките прехвалени марки /Vema. Moog, Federal Mogul- безподобни боклуци -изкарваха едва 15-18 000 км и се разтракваха / шарнира/ . На турските се износват гумените тампони по-бързо , но имах 1 торба тампони от гореспоменатите марки, която подарих на купувача.
Последно сложих на Пуловера кокал / носач/на Аз метал м-,пратиха ми го от София 08.2010.
@bayspiro - няма там такова нещо и магазинче. Имам гараж точно зад Офис 1.
- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
И аз се прекарах с тях,нямаха горен преден носач но продавача ми вика,че ще ми намери веднага по-качествен но за 55лв.и да съм го изчакал.Затвори магазинчето става въпрос за това с/у стадион Ботев и изчезна в посока центр.гара,връща се след малко и ми носи носача без опаковка за да не видя от къде е /най-вероятно беше от Euro 07 и струваше 42лв./След месец се разтропа и го изхвърлих,сложих си стария но рециклиран.sasho_mf написа:На Ас метал горен носач закупен от фирменият им магазин в Пловдив изхвърлен на 3200 км с тотално разбит шарнир.Ти си прави сметка за качеството на тези боклуци.
3-4 пъти ходих до тоя "дюкян" да му го завра носача в ...но беше затворено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами освен да търся пак бакшиша - видях чарковете в ръцете му - и да го стисна за гушата да ме заведе...
. Ша пробвам!

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за Б5 не знам да правят носачи, освен външни накраиници.
Ето и в сайта им няма друго:
http://www.asmetal.com/en/index.php?pag ... del_id=268
Ето и в сайта им няма друго:
http://www.asmetal.com/en/index.php?pag ... del_id=268
Имат и носачи, 75 лв. бройката. Нека които имат впечатления да ги споделят, че и аз трябва да купувам долен носач и два накрайника и се колебая м/у Ас Метал и МУУГ. От форума на БМВ на една 5-та серия вече 40 хил.км. карат Ас Метала.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Работили сме с МУУГ - не бих ги препоръчал.Слагали сме на една В5-ца и на една Алфа някаква си такова окачване и...не изкара доста.
Ас Метал съм взимал навремето за Фиат-а ми и според цената изкара доста (в предвид,че Birth изхвърлих на 3000км след смяната заради разбит шарнир).
И все пак според мен си е най-добре да се метне Лемфьордер истински,макар че целия комплект по спомени беше около 1200лв (говоря за истинския Лемфьордер).
Ас Метал съм взимал навремето за Фиат-а ми и според цената изкара доста (в предвид,че Birth изхвърлих на 3000км след смяната заради разбит шарнир).
И все пак според мен си е най-добре да се метне Лемфьордер истински,макар че целия комплект по спомени беше около 1200лв (говоря за истинския Лемфьордер).
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lemforder и те са един ташак... истински такива части НЯМА,истински са оригиналните части. АС метала е за предпочитане пред МУУГ-а
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Е,ако вземеш лемф. от немско, си е друго.Аз на Пасат-а съм доста доволен от тях.Сменял съм си кормилни накрайници,шарнири и какво ли не с тази марка, но само от Елит Кар си ги пазарувам,понеже знам откъде ги взимат и съм мега доволен...а редовно ми се случва да тресна дупка с 160+ км/ч и за около 30 000км нищо не е мръднало от лемф-овските части. Слагал съм други марки накрайници и т.н. и сдават багажа за доста по-кратко време.
Но,както казах лемф-а си е доста цифра.Ако Асметал-а изкарва дори половината пробег на лемф-а,аз бих метнал метал-ски понеже по тези дупки тук с каквото и да си,няма да изкара дълго
Иначе и аз смятам,че Асметал-а е по-добър от МУУГ-а,ако сравняваме само между двете марки.
Но,както казах лемф-а си е доста цифра.Ако Асметал-а изкарва дори половината пробег на лемф-а,аз бих метнал метал-ски понеже по тези дупки тук с каквото и да си,няма да изкара дълго

Иначе и аз смятам,че Асметал-а е по-добър от МУУГ-а,ако сравняваме само между двете марки.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе Стефо и аз съм вмомента с лемфове на амортесьорите и на носачите ама нещо не ми харесват как се износват. Не са ментета.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ти не си добре да дадеш 75лв за Ас-метал при положение че има цели комплекти за по 300лв.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Колега ти не си добре да дадеш 75лв за Ас-метал при положение че има цели комплекти за по 300лв.
И такива сме слагали, 300лв - 3000км

Особено зимата им се разкзава играта на по-ефтините варианти понеже всичките бабунки, дупки в леда и т.н. и т.н. ги съсипват.Имаше не една и две теми за хора, които наесен си сменят окачването и напролет отново е за смяна, като са минали дори по-малко 3000км за зимния период.
По повод Лемф-а то на тези дупки тук няма как нещо да не се износи и да изкара дори половината от предвидения му експлоатационен период

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Нещо се омагьосахте бре
, за магазини във Варна беше темата:
Колега провери в "Янкар" тел. 655540, съвсем близо до централата на Експрес банк - известна като кръглата банка.
Търси Янко или Слави. Поздрави от Добромир.
Иначе аз съм много доволен от носачите на АсМетал(поне на 55 000 км. са вече), със сигурност съм го писал и преди доста време. При проверка преди около година се оказа, че десния леко е похлабил, но още не тропа.

Колега провери в "Янкар" тел. 655540, съвсем близо до централата на Експрес банк - известна като кръглата банка.

Иначе аз съм много доволен от носачите на АсМетал(поне на 55 000 км. са вече), със сигурност съм го писал и преди доста време. При проверка преди около година се оказа, че десния леко е похлабил, но още не тропа.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”