Здравейте, обиколих големите магазини (става въпрос за София), разгледах и установих, че всичко е на цена от 1800 лв нагоре. Принципно се бях ориентирал към диван 3-ка + 2 фотьойла(с по-заоблена форма) или към ъгловите гарнитури, които ми приличат по-скоро на П-образни. След като се прибрах вкъщи поразрових обявите в нета и прочетох мнения на потребители и тук стана объркването. Всичко било от талашид и дунапрен с ниско качество, скапвала се цялата гарнитура за половин година. Аз не очаквам тези мебели да ми служат цяла вечност, по-скоро се интересувам от по-малки магазинчета или БГ производители, които да са в района на София и да ми препоръчате нещо от вашия опит и познания.
Мерси!

Споделете опит от избор и покупка на мека мебел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Споделете опит от избор и покупка на мека мебел
Виж дивана, като легнеш да няма дъски, които ти се набиват в кръста /моя случай/.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Търси мебели на някой български производител. По-качествени са поне според мен. Миналато лято купихме диван 3-ка + 2 фотьойла, който струваше 1100. Масивен е(не е някакво талашитено изпълнение). Засега никакви критики и е много комфортен. Забравих само производителя от кой град беше, но ако си спомня ще пиша. Успех !
- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
Виж "Белкаро". Български са, на прилични цени и не лошо качество.Аз съм с такъв.http://www.belcaro.bg/
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
KARMANN написа:..... Принципно се бях ориентирал към диван 3-ка + 2 фотьойла(с по-заоблена форма) .......!
Не мислиш ли че това е отживелица с тес дивани,канапета и фотьоили

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
До момента ми се е налагало да купувам 4 дивана. От COMO, Зоната и един правен по поръчка. не съм останала с кофти впечатление. Тия дивани издържат много тормоз
Ако толкова те притеснява материала от който е изработена конструкцията, си поръчай от МДФ. Цената ще е по-висока, но като издръжливост няма да сбъркаш.

Ако толкова те притеснява материала от който е изработена конструкцията, си поръчай от МДФ. Цената ще е по-висока, но като издръжливост няма да сбъркаш.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Гледай поне облегалките да са от дунапрен.Нашия е от тия надутите и след една година му се сплеска облегалката и сега все едно гледам на някоя баба задника
Увиснал
Уж беше български,ама ме съмнява иначе е удобен.
Ето снимка вижда се сплесканото

Ето снимка вижда се сплесканото

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
отиди в Best Mebels http://www.bestmebels.com/ аз 5 години не можех да намеря нещо което да ме грабне като изработка и качество на дамаската ,при тях го намерих мебелите са на едни от най-големите и световно известни турски фирми,мойте са Bellona и съм много доволен но и цената е доста висока
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Аз ще ти кажа, да забравиш за Явор...само това 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
idiotchooo написа:Аз ще ти кажа, да забравиш за Явор...само това

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Някой може ли да каже нещо за качеството на този диван - няква италианска фирма била, сниман е в мебелния магазин до Метро/Технополис в Пловдив
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудомир написа:Някой може ли да каже нещо за качеството на този диван - няква италианска фирма била, сниман е в мебелния магазин до Метро/Технополис в Пловдив
Ако е от "Детелина", качеството е под всякаква критика - те работят само с най-евтините и некачествени материали от ширпотребата.За другия до него нямам сведения.
-
- Автомобил:
- Двигател:
много време се чудихме (3 години :)) диван си купихме от диван идеа сайта им е [url]divanidea.bg/[/url] дадохме близо 2000 мисля, но разликата от това, което пробвахме до момента е повече от явна. така, че или спестяваш пари и след 3 години пак търсиш диван, или отделяш малко повече и си взимаш нещо прилично. така смятам и до сега на съм се излъгал
Върни се в “ОФФ-Топик - други”