проект мк1 с мотор EV

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

проект мк1 с мотор EV

Мнениеот little_red_devil » Чет 18 ное 2010 21:34

Здравеите искам да представя новата си придобивка а тя е мк1 1,6 карбуратор кейхен 2,1984год. 4-5 врата,като я взех не палеше и не вървеше а когато отстраних проблема с паленето а той бе кабела от бобината до делкото,останових че съм си взел кола без съединител,с развалени скорости които на задна при потегляне мотора започва да блъска ужасно силно.След което се заех и с този проблем свалих мотора с скоростите доло тъй като плаче и за нови тампони както гарнитурки,ремаци и т.н... измих мотора за да ми е чистичак докато го опслужвам и си казах защо да не си зема направо друг по силен мотор вместо да оправям този,така и започнах да търся друг мотор и докато изчаквах да ми изпадне нещо започнах да отстранявам леки козметични забелешки по купето като например дупчица в легенчето за рез.гума и още две други отпред на местото за крика които и бяха еднинствените 3 гнили местенца,повърхностна ръждичка по маската отпред и така неосетно минаха две седмици в търсене на мотор до 300-350лв комплектован с сичко готов да пали но се оказа че май няма да мога да си намеря такъв които да не е под 90коня :( и сега маи ще си стегам моя си.За сега мисля да споделя само това ако видя че имате интерес към темичката ще кажа и какво още ми се върти в главата за този прекрасен автомобил ето и малко негови снимки http://icakpejak.snimka.bg/automobiles/ ... 4.21210650 приемам всякакви съвети какво и как да правя по него както и помощ за накои чаркове които ще са и са ми нужни БЛАГОДАРСТВА за отделеното ви време. ицо 0895228534

Последна промяна от little_red_devil на Чет 10 мар 2011 19:39, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 1 моята нова придобивка

Мнениеот vaso18 » Чет 18 ное 2010 21:48

айде още една единичка
стават много май май :talk: :talk:
евала колега успех с колата
амм моите съвети са
оправи мотора
след това една хубава боя
джанти
свалия ниска на земята
като гледаш да се придържаш към оригиналния вид

успех занапред и :beer :beer :beer

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пет 19 ное 2010 14:12

честито и от мен :beer и пусни някоя снимка на екземпляра :да:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пет 19 ное 2010 14:15

Колега да ти е честита! :bowdown изпреварил си ме с един ден тази единичка идвах до софия по работа и се обадих на човека сутринта след като ти си я взел.. и ме хвана много яд сега поне знам, че е в сигурни ръце :)ПОЗДРАВЛЕНИЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! :да:

Последна промяна от Vencitu на Пет 19 ное 2010 14:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 19 ное 2010 14:16

Много доре изглежда за годините си, пожелавам ти да имаш време и ресурси да се занимаваш с нея! Поздрави!

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 19 ное 2010 15:14

Честтито, колега! Купил си си класика.
Единичките са готини, здрави (до колкот ознам) и като им се сложат широки брони ипо-голекки джанти стават луди. Успех с работата и като я снтегнеш качи снимки в гаража да й се кефим ;)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пет 19 ное 2010 19:20

Благодаря ви колеги за хубавите пожелания,за снимки ще кача още по натам като и пръсна маската и почна да качвам мотор стига да си намеря някой до 300лв защото за сега само с толкова разполагам и се надявам да намеря от тези 112ките с механичната инжекция на такъв съм се спрял за момента а до колкото широките брони не съм им превърженик по скоро съм си харесал хромираните ама са дефицит за съжаление.Днес го обзаведох и с дясно огледалце понеже бе счупено неговото и ме дразнеше,и съм в очакване да ми доиде и тънкия нож за престилката отпред ;)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Нед 21 ное 2010 18:17

Да допалня че утре възнамерявам да подготвя коша за новото си сърчице което предполагам че до края на седмицата трябва да бъде при мен и да го запаля вече,че близо месец ми седи количката в бокса и ми става жал вече :)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пон 22 ное 2010 21:58

:bowdown :drunk :banana днес си закупих и донор джета 2 1,8 механична инж.112коня утре сутрин ще си я додърпам пред гаража и започвам да я разкоствам ще направя и някоя друга снимчица да кача че да се раздвижи малко темата :) искам само да попитам случайно някой знае ли какво и как да преправя на тампоните за да легне двигатела в еденичката ми тъй като при джетата предния тампон се лови с болт за гредата и с гаика за планката която държи стартера и ск.кутия а при еденичката е само една гъбка за обиране на вибрацията,както и тампона при ангре.ремак също ми се видя по различно от при мен? МОЛЯ ЗА МАЛКО ПОМОЩ

gti---
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 1 моята нова гордост

Мнениеот gti--- » Вто 23 ное 2010 12:18

TiL написа:Колега сори за спама, но ме интересува след като смениш моторите ще ходиш ли в кат или ще си караш така? Питам защото ми се върти нещо в главата, но не ми се занимава с кат...

само спечените ходят в кат :) в днешно време никой не ходи за кво ти е допълнително разходи главоболия и по голям данак ? някога карали ли са те да си отваряш да ти гледат номера на двигатела и другото което е в малкия талон няма номер на двигатела така че :)

Потребителски аватар
Golf 3 Yahting GT
Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996

Мнениеот Golf 3 Yahting GT » Вто 23 ное 2010 12:23

gti--- написа:
TiL написа:Колега сори за спама, но ме интересува след като смениш моторите ще ходиш ли в кат или ще си караш така? Питам защото ми се върти нещо в главата, но не ми се занимава с кат...

само спечените ходят в кат :) в днешно време никой не ходи за кво ти е допълнително разходи главоболия и по голям данак ? някога карали ли са те да си отваряш да ти гледат номера на двигатела и другото което е в малкия талон няма номер на двигатела така че :)

:да:

Колега TIL, 6-години карах първата си кола със сменен двигател - имал съм доста срещи с органите на КАТ но никога не са се интересували с какъв двигател съм :D !

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Вто 23 ное 2010 19:15

за сега и аз не смятам да ходя ама след нова година може и да ми хрумне нещо на главата и да ида тъй като аз си обичам да съм си редовен ;)

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 23 ное 2010 22:26

Честито за колата !!

Продължавай смело... :012:

Пс: Сменяй какво си искаш под капака,но не ходи в КАТ....От опит ти го казвам... :deal :banghead:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Вто 23 ное 2010 22:44

Ползваш твоите си лапи директно на този мотор.Има си заводски отвори за захващането им :wink:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Вто 23 ное 2010 22:46

Dead man написа:Честито за колата !!

Продължавай смело... :012:

Пс: Сменяй какво си искаш под капака,но не ходи в КАТ....От опит ти го казвам... :deal :banghead:

:beer ще видим за сега нямам такова намерение ;)
ето и снимчици на донора които и го пуснах на разпродажба :) http://www.snimka.bg/?album;aid=551421

Върни се в “Силов тунинг”