nikson85 написа:Колега 3 литра полусинтетично 10в40.
Не се ползва ключ за масления филтър той се отвива и завива на ръка!!!
и сподели ефекта ?
nikson85 написа:Колега 3 литра полусинтетично 10в40.
Не се ползва ключ за масления филтър той се отвива и завива на ръка!!!
golfarata написа:И М10Д да му сипеш на това 1,4 АБД - пак ще си върви и ще си тропа. значение толкова голямо няма за тоя "спрян" заводско
мотор........
и е бързооборотен
кое му е бързото на 1,4 АБД дето е супер бъгав и тромав? сипвай 10кта и карай смело. red.devilll написа:"щом едно масло излезе по супермаркетите значи нещо му куца"
Колега кажи кое масло не се продава в супермаркетите за да знаем и ние с какво да караме?
"лики моли и по специално 15/40 има гадния навик да се изпарява т . е . да го подхарчва особено след 4-6к. а това с молибдена е със същия проблем , и при повторение със същото масло до сега ми се е случвало на 3 голфа и едно БМВ да превъртят биелен лагер само един голф 1.6 оцеля след 3 пъти лики моли с молибден ,но го откраднаха и наблюденията приключиха"
колега толкова са били свестни тези мотори които си тествал.АЗ карам с лики моли с молибдена от 2001 година. и то съм правил не по две,а много повече. на мерцедеса му врътнах около 180 000 само с лики моли-сам си направи сметка колко смени са това като се сменя на около 9000-9500 км., на служебната тройка също има около 150 000 и пак с лики моли и за сега никакъв проблем само на този сега съм му сложил мобил.
Просто такива "покойници" са сменяли маслото и това е било някакъв късмет просто

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: speed1981 и 40 госта