(pak priburzah s menieto,okaza se 4e termostatite sa super,ve4e si imam 2 br. powredata be6e vav vodnata pompa-prevurtqla turbinka)
Гергин написа:Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
Ljubon написа:Гергин написа:Направо се притесних. Щом и при тях е така, не ми се мисли какво е в други магазини.
Че с какво те са по-различни от другите магазини? Искаха ми капаро за доставка на дреболия от 20лв., че била от "външен" доставчик и не можели да я върнат евентуално... После разбрах, че "външният" доставчик е Ем Комплект 33 - също "реномирана" фирма.![]()
![]()
KirilGeorgiev написа:Па не пазаруваите от тях.При всяко питане за нещо отговора е че при тях го има и е супер качествено па после олеле.Направо съм щаслив че не се налага да взимам части от България.
joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Пример:Сьединител ЛУК за бус Форд Транзит струва 430лв (дата 19,01,11) АВТО + магазин ч.В
Пример:Сьединител ЛУК за бус Транзит в магазин ЕВРО 07 струва 315лв (дата 19,01,11)
Мога да дам още примери но този е доста тревожен
Luciano написа:joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Пример:Сьединител ЛУК за бус Форд Транзит струва 430лв (дата 19,01,11) АВТО + магазин ч.В
Пример:Сьединител ЛУК за бус Транзит в магазин ЕВРО 07 струва 315лв (дата 19,01,11)
Мога да дам още примери но този е доста тревожен![]()
Един съвет, дори и малко закъснял.
От Евро07 си взимай само довиждане с персонала...
kn9453 написа:Luciano написа:joro_g400 написа:Магазини Авто + = на 50% по-скьпи авто части в цялата гама на автомобила
Мога да дам още примери но този е доста тревожен![]()
Един съвет, дори и малко закъснял.
От Евро07 си взимай само довиждане с персонала...
Това е истина
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта