имам проблем!наскоро си купих ПАССАТ Б3 1.8 моно автоматик с газова уредба и немога да и хвана разхода на гориво....!един пат е 11л после 15л,после 12.5л само градско каране,всеки пат различен разход! моля
Аз с разхода съм лесен - друг ми е зора: Веднъж има 100 коли около мен, друг път 10; някой път от където мина - все е червено, друг път редовно хващам зеленото; вчера температурата на въздуха беше 6*, днес 20*... Все такива, странни работи, а дали те се отразяват на разхода -
първо почни да зареждаш на една и съща бензиностанция и по възможност само на една колонка ,карай докато свърши после догоре и пак така и ще разбереш за разхода
kobra76 написа:само градско каране,всеки пат различен разход! моля
Да?!?!?! И при мен е така-Като карам в София егати разхода...като карам в Перник много нисък разход-а се е градско каране???!!??!! п.п.-надявам се да си разбрал какво имам впредвид!!!За София неможе да има точен разход при градско.
да ама не!точно за ЕКО не ми говорете живея точно зад Еко на ботевградско и по големи измамници не сам виждал,имам и МК2(освен пасата)та:зареждам 10л газ и минавам точно 62 км с голфчето:horror: после на петрол 10л газ и минавам 111км и това упражнение няколко пьти