Диодни светлини
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Диодни светлини
Здравейте, правя подмяна на осветление на табла и останалите светещи интериорни копчета по врати, табла, климатроници и други, ако някой прояви интерес може да кача снимки как е станало при мен, замяна на зелените със бели и сини диоди. Става въпрос за Пасат б5 97г,и всички останали с подобни табла и интериор.
- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Диодни светлини
Колега къде се намираш и колко излиза такава подмяна - труд, материали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
70лв табло, 40 климатроник с материалите, за останалото зависи какви копчета имаш и какво искаш да се смени.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
А малко снимки може ли ??? 

- marrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
рекламаааа
качи малко снимки наистина да видим какво е станало по салона че и аз мисля да си напрява на едно друго копче осветление в салона !
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Хубаво е станало и особено трудът който си положил това дас е получи,ама с тия бели диоди по таблото и по корите Пасат-а е заприличал на хлопел.Аз лично предпочитам да са каквито са фабричните,но с диоди.От там идва и въпроса:
Може ли да си остане същото осветление както си е оригинално(синьо и червено),но да свети като белите(по-ярко),или както на Ауди всичко да свети в червено,синьо и други цветове,а не само във варианта който си показал на твоята кола?
Може ли да си остане същото осветление както си е оригинално(синьо и червено),но да свети като белите(по-ярко),или както на Ауди всичко да свети в червено,синьо и други цветове,а не само във варианта който си показал на твоята кола?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Може колега няма никакъв проблем.Аз на моята 2ка смених всичко с диоди...
А как става цялата история.Вентото ми свето цялото в зелено,което според мен е доста семпло.Искам примерно да е в ярко червено или неон.Че така де,как става всичко,купуваш диодите,изхвърляш крушките и... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
на първия колега, да може да сложиш каквито си искаш диоди самоче по ярки никакъв проблем. Какъвто си цвят искаш самоче по ярки. Тези които съм сложил са на минимум ако ги усиля става непоносимо силно, можеби са около 3-4 пъти по-силни от стандартното.
На втория колега, да подмениш едни диоди с други но различен цвят е едно, а да подмениш крушки с диоди съвсем различно. Лампите стават доста по трудно и ефекта който се постига не е като да смениш диод с диод. Просто там иска доста игра за да докараш диодната светлина да огрее равномерно всичко, докато ако си е било диод след смяната ще свети по същия начин както преди освен, че ще бъде в друг цвят и по ярко примерно.
На втория колега, да подмениш едни диоди с други но различен цвят е едно, а да подмениш крушки с диоди съвсем различно. Лампите стават доста по трудно и ефекта който се постига не е като да смениш диод с диод. Просто там иска доста игра за да докараш диодната светлина да огрее равномерно всичко, докато ако си е било диод след смяната ще свети по същия начин както преди освен, че ще бъде в друг цвят и по ярко примерно.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”