Да да
Хем се почнахме с Миро от Разград още с Ловешката

та Сашко искаше да ни изгони от маздата, че не разбира от изкуство и македонски песни

и пак аз затворих кръчмата с Цецо (с бавареца вече

) Всички изпопадахте преди нас
Което ме подсеща, че дължа бутилка ракия на Цецо, тая силистренската, като и ловешката
Както винаги сбирката мина в чакане на Сашко... Първо да донесе ракията, а сутринта да се събуди, та да отключи маздата за календарите... Пак добре, че се появи за половин-един час на сбирката де
На самата сбирка всичко беше перфектно, компанията, музиката, яденето, пиенето, всичко 6.
Жалко само, че Ели и Жоро се вътриха за нощувките, аз предложих няколко пъти да съберем някакви пари, ама...
Пак ще повторя, за бъдещите морски срещи - резервация САМО срещу капаро! Даже и за софиянци, всичко може да стане, в последния момент изниква нещо и не може да дойдем... Поне по-малко да се вътри организатора, който и без това си чупи телефона да звъни насам-натам...
И за n-ти път повтарям:
АЙДЕ МОРСКАТА СРЕЩА ДА Е ЛЯТОТО, А НЕ ЗИМАТА, моля?
Фоерверките бяха уникални, еле па като падна батерията, стана доста екстремно

Жалко само, че не отстреляхме някой фазан или яре от зоопарка
И както всяка морска и сега имаше препятствия по пътя...
Първата година беше страхотна мъгла.. Втория път - снега и бутане на маздата по баира...
Сега пък благодарение на перфектното познаване на Сашко на Разградския регион се загубихме и на отиване и на връщане
Благодаря на всички за присъствието си, беше най-добрата морска, на която съм присъствал

П.П. Забравих да благодаря на суши майстора Жоро за страхотното суши, както и на Пламен Водков за това, че ни заведе до Рапонги, както и че ме научи как се яде с пръчки

Ресторанта, сушито, плажа и града като цяло, са страхотни

П.П.2 Евала на Ели за снимките, само тя ли имаше фотоапарат? Като гледам имаше бая повече, не се срамувайте!