Свързах се с продавача, но просто не сме сигурни и искам да Ви питам преди да ги поръчаме...
Какво мислите, ще станат ли, при положение, че нямам широките лайсни и вежди или ще седят недовършени? Благодаря предварително и поздрави!
altanivan написа:Без лайсните наистина няма да стои добре .. така че ако ги слагаш задължително широка лайсна и лайсни на калниците![]()
Аз направих тази операция началото на лятото при моя пасатор,и може да видиш в гаража ми как е станало
Stenly написа:Добре бе никой не спомена,че тея прагове стават плуг енд плей само на ГТ купета,които ги имат оригинално. При нормално купе без широки лайсни и прагове оригинално няма пинове за поставяна на пластмасовите гайки,които държат крепежните планки за праговете. Следователно трябва да се заваряват такива пинове и нещата се усложняват.
altanivan написа:Stenly написа:Добре бе никой не спомена,че тея прагове стават плуг енд плей само на ГТ купета,които ги имат оригинално. При нормално купе без широки лайсни и прагове оригинално няма пинове за поставяна на пластмасовите гайки,които държат крепежните планки за праговете. Следователно трябва да се заваряват такива пинове и нещата се усложняват.
И при мен ги нямаше тези работи ,защото съм GL модел но ги закрепих
kirqka79 написа:колега моя е с вежди и тесни лайсни,в гаража имам снимки...скоро колата ще я пускам на части ако искаш веждите да ти ги запазя
Danny boy написа:Ами запретни ръкави и хвани да си ги поставиш,да не очакваш някой да дойде и да ти ги монтира?Гледаш,мислиш,мериш,режеш,пробиваш,припасваш,сравняваш и тн.
red rider написа:Аз съм със широката лайстна и вежди ...но без праговете и си стои супер. Праговете не ги сложих по ред причини ... трябваше доста да си поиграя , а не ми се искаше да развалям нищо отдолу .В най лошия случай обилно с монтажно лепило ..ако не ти се занимава със заварки , нагаждане на пластмасови плочки и прочие
Потребители, разглеждащи този форум: koko__2002 и 51 госта