Здравейте,
Установих, че едното ми моторче за ел. регулиране на фаровете не работи. Търсих по местните морги, но нямаше. За оригинално ми казаха такава цена, която въобще ме отказа. Някой да има опит с ремонтирането или намирането на такива?
Моторче за ел. регулиране на фар Passat B5
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Моторче за ел. регулиране на фар Passat B5
Зависи какво му е за ремонтиране. По принцип няма нищо сложно вътре. И аз доста време търсих, и накрая намерих при batetony67.
- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
Ми аз като гледах - моторчето, диода и ценера са здрави, остава да е чипа, ама не мога да го намеря в България за сега.
Пуснах едно запитване в Китай, имат, не са скъпи, ако не намеря до 2-3 дни ще ръчам десетина чипа от там и ще сменям.
Пуснах едно запитване в Китай, имат, не са скъпи, ако не намеря до 2-3 дни ще ръчам десетина чипа от там и ще сменям.
- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
За сега намерих оферта за моторче от съфорумец, но все още не съм се отказал да поръчвам чиповете, даже вече китайците ме засипват с оферти.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ако се чудиш що си го получил - веднага ти обяснявам:
1. пускаш линк към сайта на някакъв китайски производител на кондензатори във форум с 70 000 регистрирани потребители
2. нискоинтелигентен китаец гледа трафика към сайта на работодателя му и вижда пик от 500 посещения само за един ден, идващ от тоя сайт, от тая тема
3. същия китаец възлага задача на друг китаец да се регистрира у форума и да те пита дали случайно не искаш да поръчаш 2 контейнера кондензатори
все пак са китайци... 2 продадени кондензатора и надницата му е избита
Само че в случая не става въпрос за кондензатори, а за чипчета.

- dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
Горе-долу така. Въпросът е, че можем да се научим да ги ремонтираме за под 1/10 от пазарната им цена.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и при мен едното изгоря . явно е нещо по платката т.к. самото моторче си работи . някой ремонтира ли ги ?