hitman0013 написа:Добре:караш сам кола с десен волан на двулентов път.Да си представим, че си зад камион който искаш да изпревариш.Изнасяш се леко в ляво, като си с десен волан какво ще видиш-почти нищо напред.Ами ако отсреща има изпреварване, ко прайм???
П.П.:наистина живеем в свободна страна и всеки може да си прави каквото му харесва, както и аз да пиша каквото ми е кеф.Ако се дразните по някакъв начин, проблема си е ваш.
Както казах, всеки си има глава на раменете и със сигурност неговия живот по важен от тоя насреща... Ти като толкова си представяш ситуации карал ли си кола с десен волан? А всичките тия 90 процента против с крайните изказвания кви били шофьорите на тези коли дали са карали кола с десен волан?!
Когато проблема ми е в изпреварването заради волан не изпреварвам... когато кола не ми е достатъчно мощна за да изпреваря колона, не го правя... както казах по горе - моя живот е по важен от на този от среща. До сега един път не са ми застрашавали живота коли с десен волан и аз с такъв не съм застрашавал ничии живот, но много пъти ми се е случвало да се разминавам на косъм заради руси колежки, колеги с много бързи астри, голфове и тн и колеги с редки букви по регистрационните номера.
Темата няма никакъв смисъл защото не е до волана а да шофьора и също така десните волани никога няма да се забранят със закон в България!
п.п. Няма нищо против голфовете, просто пример колко е тъпо да се слагат нещата под общ знаменател.