Спукано стъкло пасат
-
suhindoleca
- Автомобил:
- Двигател:
Спукано стъкло пасат
Здр колеги в4ера като се прибирах от софия ми се слу4и 4е кама4е спука предното ми стъкло. удара е на 1см от гуменото уплатнение, на дчсната страна и от то4ката излизат 2 пукнатини 1та е с дългина 12 13 см а 2та е под нея 1см и е дълга 6 7см. Колата е пасат б5.5 2002г . Интересъваме дали моге да се залепи или трябва да се смени и за няква орентировачна цена !!! Ако някои ми кайе каде мога и в кустендил да до направя 6те сам благодарен 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спукано стъкло пасат
Или да се разпробие или новата технология , която е доста скъпа.
После стои леко матирано , но нещо трябва да направиш , защото ще продължава , докато не излезне цепката .
После стои леко матирано , но нещо трябва да направиш , защото ще продължава , докато не излезне цепката .
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Колега моя съвет е за подмяната му. на старата ми кола го лепиха,но ефект няма. личи си къде е пукнато и второ моето пак се спука. все пак има стареене на материала и мисля ,че е по-добре ново
-
dqvola_91
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз моето го смених с ново финландско от автостъкла "Кобра" със сензор за дъжд мисля че беше към 400 лева това август месец беше.Ти имаш ли сензор?
П.П Пояснението е за пасат 5.5
П.П Пояснението е за пасат 5.5
-
suhindoleca
- Автомобил:
- Двигател:
не нямам сензор 
-
gogovaseev
- Автомобил:
- Двигател:
suhindoleca написа:Здр колеги в4ера като се прибирах от софия ми се слу4и 4е кама4е спука предното ми стъкло. удара е на 1см от гуменото уплатнение, на дчсната страна и от то4ката излизат 2 пукнатини 1та е с дългина 12 13 см а 2та е под нея 1см и е дълга 6 7см. Колата е пасат б5.5 2002г . Интересъваме дали моге да се залепи или трябва да се смени и за няква орентировачна цена !!! Ако някои ми кайе каде мога и в кустендил да до направя 6те сам благодарен
колега ако иска6 временно да се скрие го нагреи със запалка лека полека от на4алото на цепнатината,но го прави на интервали 4е има вероятност да се спука пове4е аз това го направих тук на моята кола,4е като я взех бе6е със спукано стъкло нагрях го и се скри и след като я обслужих и и направих застраховка писнах в застрахователната компания и ми го смениха,на мен този метод ми го каза маистор стъклар и работи но пак ти казвам ако го пробва6 греи полека като по4не да се скрива цепнатината из4акаи малко и после пак продължи,успех

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
gogovaseev написа:....4е като я взех бе6е със спукано стъкло нагрях го и се скри и след като я обслужих и и направих застраховка писнах в застрахователната компания и ми го смениха,....
Ей , големи тарикати , брей-й
.- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
стъкло се оправя само с ново
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:стъкло се оправя само с ново
Бих добавил, че няма смисъл да се харчат пари за възстановяване на спукани стъкла. Чувал съм, че "майстори" взимат по 10лв. на сантиметър.

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
По-добре го сменяй защото 1-во няма смисъл от труда който ще хвърлиш и 2-ро катаджиите ще ти правят проблеми и ще искат да ти спират колата от джижение. Много такива случай съм виждал.
- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
Челно стъкло от "Кобра" със сензор за дъжд, заедно със всичката работа е 160 лева. Малкото уточнение е, че е китайско. А вие ако искате слагайте европейско (финландско или друго), но какъв е смисъла. Не дай си Боже пак се случи нещо на стъклото няма да ви дадат пари за европейско от каското.
А да, ново му е майката. Ремонтът ще ти струва по-малко и ще замажеш положението до след няколко месеца, когато пак ще трябва да се бръкнеш за ново.
А да, ново му е майката. Ремонтът ще ти струва по-малко и ще замажеш положението до след няколко месеца, когато пак ще трябва да се бръкнеш за ново.
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:tdi fen написа:стъкло се оправя само с ново
![]()
Бих добавил, че няма смисъл да се харчат пари за възстановяване на спукани стъкла. Чувал съм, че "майстори" взимат по 10лв. на сантиметър.
Цената по скоро е 1лв. на сантиметър и 15лв. на звездичка поне в Дупница имаше човек който толкова взимаше.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
joro^ написа:Цената по скоро е 1лв. на сантиметър и 15лв. на звездичка поне в Дупница имаше човек който толкова взимаше.
Говоря за "баш майстори" в София.