Здравейте колеги, ЗА МНОГО ГОДИНИ И БЕЗАВАРИЙНА 2011 Г.Преди около няма и три седмици ми се случи следното нещо - жената звъни на пожар и вика колата не ще да запали, няма грам ток и педала на газта вибрира

А тя запалила, отишла на газстанцията на около 500м от нас да зареди, изгасила и до там / а то се е включило и не спира, ама жена

де ще усети че има нещо нередно докато не стане очевадно

/След такова обяснение сещайте се какво ли не ми мина през главата

Добре че беше петък, в събота ставам и при колата да видя аджаба какво е станало / вечерта свалих акумулатора и го заредих, че нямаше никой/. Слагам акумулатора и както закачих клемите и се чувакак някакво ел. моторче работи. Запалих, шума продължава, а и лампата на ABS-а не гасне. Слизам, бъркам с ръка при сервото и го напипвам виновника - ел.механичният разпределител на налягането на ABS-а. Работи постоянно и при запалена и при изгасена кола, а самите вибрации от работата му се предават по жилото на газта на педала. Спира само ако откача акумулатора. Поогледах букси, предпазители всичко на ред. Позачудих се, викам сигурно нещо е блокирал, или грешка от компа. Викам си сега ще го пробвам да го излекувам по хард метода. Запалих колата, газ до към 60 км/ч и яко спирачка да задейства ABS-а, така 3-4 пъти и очудо

оправи се. Така и не разбрах какво точно е станало, но е факт че се оправи и от тогава не съм имал проблем - дано е за по-дълго. Споделям го ако на някой от колегите му се случи нещо подобно да пробва и това.
П.П. Колата е В3 2.0 `92г.