_NqKoI_ написа:обмислям дали да го ремонтирам зашото и карбуратора е електронен 2ЕЕ и той прави мизерий. А за маслото и то леко си намирисва на бензин и е време за смяна още 1000км и там има едно НО маслото е черно ам черно и се е покачило вместо да намалява. И съм пред голяма дилема какво да правя че колата е стегната и нова боя я огря и сега тоя двигател :bishop :bishop
Щом се е покачило маслото, явно е влязло бензин в маслото, това не болка за умиране! Явно автоматичнит смукач се е прецакал! Или колата се кара само на къси разстояния, ма като я покараш малко повече в града и да загрее не тряба да има проблем!
Аз лично бих си реставрирал старият двигател (който е на колата) Един як ремонт и си караш без проблем! Поне му знаеш спатийте! А кой знае новият в какво диридже ще е ! И ако вкарат закон когато минаваш преглед да гледат и двигателите, ще се налага да регистрираш новият и филма става безкраен!
Така и така си вложил пари, поне стегни до край колата!
Не мисля че повече от 100 лева са проблемите, но трябва да се намерят със сигурност каде са !
Тука само гъдаем!
Късмет!