kokalapich написа:valsanik написа:kokalapich написа:Да ама моя е кемпер и товара са ми децата.
Ванка даваи оферта за бензин.
Може ли аз-GTI
Може кажи цена.
Ма, баце ,аз давам само насока

kokalapich написа:valsanik написа:kokalapich написа:Да ама моя е кемпер и товара са ми децата.
Ванка даваи оферта за бензин.
Може ли аз-GTI
Може кажи цена.
kokalapich написа:Да и аз се извинявам.Ванка ако може преместиги в моята тема.Имам си "нов"кемпер.
deko70 написа:Благодаря ви за мненията .В крайна сметка по финансови пречини ще остана на бензинов двигател по всяка вероятност ще е от ауди80 или голф3 1,8 90к.с карбуратор,утре ще отида да видя за пореден пътдо автоморгата за да видим цената остава ли същата и да се деиства най накрая.Просто искам да попитам някой ако е слагал такъв мотор или подобен да сподели с какво се захващам и с какви преправяния ще трябва да се сблъскам,кутията пасва ли или ще трябва фланец за събирането и тампоните от аудито ще ми трябват ли а съединителя и стартера от моя бус ще станат ли.Моля който знае нещо нека пише тук или на лични.
PACH написа:deko70 написа:Благодаря ви за мненията .В крайна сметка по финансови пречини ще остана на бензинов двигател по всяка вероятност ще е от ауди80 или голф3 1,8 90к.с карбуратор,утре ще отида да видя за пореден пътдо автоморгата за да видим цената остава ли същата и да се деиства най накрая.Просто искам да попитам някой ако е слагал такъв мотор или подобен да сподели с какво се захващам и с какви преправяния ще трябва да се сблъскам,кутията пасва ли или ще трябва фланец за събирането и тампоните от аудито ще ми трябват ли а съединителя и стартера от моя бус ще станат ли.Моля който знае нещо нека пише тук или на лични.
За да ти паснат оригиналните опорни лапи се ползва двигател от Голф или Пасат.На Ауди блока е различен, ако беше прочел внимателно темата за синхро буса, щеше да го знаеш
Пак там пиша че трябва фланец на ск.кутия от дизелов мотор, опорни тръби с гредичките, картер, маховик, стартер, маслена помпа.
deko70 написа:PACH написа:deko70 написа:Благодаря ви за мненията .В крайна сметка по финансови пречини ще остана на бензинов двигател по всяка вероятност ще е от ауди80 или голф3 1,8 90к.с карбуратор,утре ще отида да видя за пореден пътдо автоморгата за да видим цената остава ли същата и да се деиства най накрая.Просто искам да попитам някой ако е слагал такъв мотор или подобен да сподели с какво се захващам и с какви преправяния ще трябва да се сблъскам,кутията пасва ли или ще трябва фланец за събирането и тампоните от аудито ще ми трябват ли а съединителя и стартера от моя бус ще станат ли.Моля който знае нещо нека пише тук или на лични.
За да ти паснат оригиналните опорни лапи се ползва двигател от Голф или Пасат.На Ауди блока е различен, ако беше прочел внимателно темата за синхро буса, щеше да го знаеш
Пак там пиша че трябва фланец на ск.кутия от дизелов мотор, опорни тръби с гредичките, картер, маховик, стартер, маслена помпа.
Ванка мерси но мислех че това е конкретно само за твоя двигател,фланец си имам, ако оставя мотора прав а не полегнал то трябва ли да се претеснявам за картер и маслена помпа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 135 госта