Жена -водач на МПС е като като негър скиор ... ;)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Жена -водач на МПС е като като негър скиор ... ;)

Мнениеот juve » Съб 15 юли 2006 15:19

Значи колеги имам такъв въпрос: Ония ден жената кара пасата, нали е жена - спира щом само жълтото на светофара изгрее, и отзад една ЖЕНА! с поло я нацелва и я подмества 2 метра. Бронята на пасатора се е мръднала малко , ама не се е счупила .. до ЖЕНАТА седял субект, които излезнал , видял че капака му се е надигнал нагоре , казали й "е ми то на тебе нищо ти няма" после ония си записал нещо ( предполагам номера) и се изнесли ..... та питам : може ли сега , след като няма никакви протоколи и свидетели онзи да изкара, че си е седял кротко на улицата и жена ми го е изпраскала като е карала назад да кажем и да ми търсят някаква финансова от5говорност ?

редактирано съгластно правилата ;)

Последна промяна от juve на Нед 16 юли 2006 18:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kill of Killer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kill of Killer » Съб 15 юли 2006 15:49

За мен на тази тема трябва да се сложи :lock:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 15 юли 2006 16:05

Това , че задавам въпроса в шеговит тон не значи че се базикам с някого- може ли поне да ми обясниш защо трябва да се сложи ключалка ? Все пак сме в Бг - могат да ти продадат колата и апартамента без да знаеш - знам ли какво може да ми се случи .... Е разбира се ..сега видях , че строго погледнато е нарушена точка 7 -
както и обиди по отношение на пол,
щом ще се формализираш .... моля

пс само че колега, да си беше погледнал аватара, точка 6 мисля че може да я прегледаш ..за инфо просто де... ама както и да е живот и здраве за всички....

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Съб 15 юли 2006 16:26

Колега мисля че е трябвало да викнеш КАТ,защото според мен задната кола е виновна за незпазване на дистанция.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 15 юли 2006 16:37

Всичко е възможно... Жена ти е трябвало да си запише номера и да викне КАТ както и по възможност да си запише имената на няколко свидетеля...

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Съб 15 юли 2006 16:43

винаги този който те е ударил отзад е виновен за не спазване на дистанция!а тя е трябвало да викне КАТ и да му запише номера и щяха да го пишат "избягал от местопроишествие" което значи, че автоматично могат да го изкарат,че е пил и е избягал!сега вече се самнявам той на вас или вие на него да му направите нещо :?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 15 юли 2006 18:38

На мен ми е чудно защо фактът, че жена ти спира на жълт светофар те учудва тебе? Ти не знаеш ли, че при жълт сигнал влизането в кръстовището е забранено? Аз винаги спирам на жълто, щото точно така един път се разминах на косъм... зелено, светва жълто, и аз като послесдния глупак - газ до ламарината, за да хвана светофра, до де не е свършило жълтото, и една кола щеше да ме нацепи зверски от дясно... добре, че намали, та се разминахме на по-малко от метър и аз минах благополучно :shock голяма глупост е да се минава на жълто!

Потребителски аватар
DIX^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DIX^ » Съб 15 юли 2006 18:45

мдааа жълтото е за тези които са навлезли в кръстовището да могат да се изнесат :lol:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 15 юли 2006 18:58

има цветнокожи спортисти в зимните спортове.
промени си заглавието.

за инцидента не бива да се притесняваш.
след като няма протокол от КАТ за ПТП а отгоре на всичко на твойта кола и няма нищо не виждам вариант да ти потърсят някаква отговорност.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 15 юли 2006 18:59

ХАХАХАХА елате да видите тука кви катастрофи стават заради спирания на жълто.. хахахах туристите си взимат от рент а кар коли.. и тука всички са свикнали да се изнасят на жълто пък дори и на червено понякога а туристите кат видят жълто .. БАААМ СПИРАЧКА щото са свикнали там камерите да ги снимат и тука праска спирачката я заковава направо и тоз който е отзаде ужас :) хахаха голям спях пада с тез туристи.. и те не са виновни хората ама...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 15 юли 2006 19:55

Vizor написа:...

по-скоро е тъжно :(

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Съб 15 юли 2006 20:37

наистина е трябвало жена ти да запише номера на другата кола, да викне КАТ, да го пишат виновен за дистанция и избягал от местопроишествие (дотук мисля около 200 кинта + безброй точки, най-вече за второто)
ама няма да се косиш, щом няма документ от КАТ оня може да си изяде ушите но теб няма за какво да те обвини.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 16 юли 2006 1:41

Найстина е требвало да му вземе номера, че мноо хишници има

Vizor написа:ХАХАХАХА БАААМ СПИРАЧКА щото са свикнали там камерите да ги снимат и тука праска спирачката я заковава направо и тоз който е отзаде ужас :) ...

Е всички са терсене само ние на опаки . . .

JFIAT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JFIAT » Нед 16 юли 2006 3:07

..а каква е гаранцията, че след като ти е записал номера на автомобила, не е направил едно кръгче и след това да се е върнал на същото крастовище, да е отбил колата в страни и да е повикал КАТ.. да си измисли нещо и след това да даде номера на автомобила ти.
Да не говорим, че ако има познат в КАТ може и без да идват на място да "уредят" нещата... :roll:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 16 юли 2006 7:59

ами неговата кола (полото) е ударена отпред - което означава че той (или патката) не е успял да спре и се е наковал в нещо пред него = превишена скорост/неспазена дистанция. ако е бил ударен отзад би могъл да го направи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”