vw lupo
vw lupo
здравейте, искам да си купя лупо, но виждам, че имат проблеми с автоматичните скорости, колко струва ремонта, пави ли се у нас, и въобще може ли да се отстрани. поздрави!
Re: wv lupo
pow написа:здравейте, искам да си купя лупо, но виждам, че ия???!мат проблеми с автоматичните скорости, колко струва ремонта, пави ли се у нас, и въобще може ли да се отстрани. поздрави!
никой ли няма идея???!
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.vwvortex.com/artman/publish/ ... _319.shtml
Това е което успях да открия за VW LUPO
Иначе и мен ме интересуват + и -!!!
И ако някой има възможност да пост-не някакъв наръчник
също ще е хубаво... 
Това е което успях да открия за VW LUPO
Иначе и мен ме интересуват + и -!!!
И ако някой има възможност да пост-не някакъв наръчник
също ще е хубаво... - lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
1.2 TDI 3L е само автоматик, трябва да харчи 3/100, много екстри. И мен много ме кефи мъничето
http://detali.ru/cat/au/au.dll?SelMd&t=ulBTAOFQUwDfUFMA_Ao7OYsRCibpCZXtbvNTAKyP0zC6EFH/WlR3BzpQU8M6cFNQHN1TaLpR8U2HHwKgjfhwRtYK75sthjVu8yBVwGwQUaxKygMBsHrhpO9rQbUDJCK8lbovkfKzoneeA9YJtj6OSoo=
Поцъкайте тука, има доста инфо, сайта е добър
http://detali.ru/cat/au/au.dll?SelMd&t=ulBTAOFQUwDfUFMA_Ao7OYsRCibpCZXtbvNTAKyP0zC6EFH/WlR3BzpQU8M6cFNQHN1TaLpR8U2HHwKgjfhwRtYK75sthjVu8yBVwGwQUaxKygMBsHrhpO9rQbUDJCK8lbovkfKzoneeA9YJtj6OSoo=
Поцъкайте тука, има доста инфо, сайта е добър
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LUPO 3L не е с автоматична скоростна кутия,произвежда се както с ръчна, така и с типтроник скоростна кутия (ръчната я няма в България)! Типтроника съдържа в себе си и двете (автоматична и ръчна) и ти сам можеш да избереш коя от двете да ползваш! Можеш да използваш режим Automatic, а ако искаш да се движиш по-икономично минаваш на ръчен режим - Economy!
Повечето по-нови коли се произвеждат с такива скоростни кутии....
Всичко е написано в страницата, която съм пост-нала по-горе...

- valio_style
- Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
- Двигател: Unknown
Аз Lupo 1.2 TDI не го харесвам!
Първо защото скоростите са му много проблемни,
а и в софия не може да харчи 3/100 айде 4.
Майка ми кара Lupo 1.4 TDI 55kw
много е добро според мен. Харчи 4... ..5 като го натискаш и си върви отлично и да чукна на дърво няма проблеми с него.
Има го от 1 година и вече са навъртяни над 20000 км с него без нищо да му се пипа освен редовните филтри и като го взе сменихме ремъци и ролки. Купил съм му и спортни дискове още преди 1 година, ама нещо старите не искат да се изхабят за да ги сменя
Lupo-то е много здрава кола, колко съм я карал по дупките и по витоша и нищо.
Аз това ти препоръчвам 1.4 TDI лично мнение!
Айде успех с избора на кола!
Първо защото скоростите са му много проблемни,
а и в софия не може да харчи 3/100 айде 4.
Майка ми кара Lupo 1.4 TDI 55kw
много е добро според мен. Харчи 4... ..5 като го натискаш и си върви отлично и да чукна на дърво няма проблеми с него.
Има го от 1 година и вече са навъртяни над 20000 км с него без нищо да му се пипа освен редовните филтри и като го взе сменихме ремъци и ролки. Купил съм му и спортни дискове още преди 1 година, ама нещо старите не искат да се изхабят за да ги сменя
Lupo-то е много здрава кола, колко съм я карал по дупките и по витоша и нищо.
Аз това ти препоръчвам 1.4 TDI лично мнение!
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Re:
valio_style написа:Аз това ти препоръчвам 1.4 TDI лично мнение!
А какви са ти оборотите на празен ход (нали е 3 цилиндров?). Моите са около 900-920!
-
goldrain
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте ,аз карам Lupo 1.4 бензин.Няколко пъти ми прави проблем със ABS-а,докато карам светва лампичката на таблото след което колата изгасва и акумулатора пада.Веднага след това ,ако опитам да я запаля не става ,защото няма никакъв ток.След 10 минути колата пали и няма проблем да следващия път......Акумулатора ми е нов и няма как да е от него проблема.Провериха динамото и то зарежда.Някои може ли да ми помогне,защото няколко пъти я карах на сервиз и не могат да открията къде е проблема? 
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
Persefona написа:LUPO 3L не е с автоматична скоростна кутия,произвежда се както с ръчна, така и с типтроник скоростна кутия (ръчната я няма в България)! Типтроника съдържа в себе си и двете (автоматична и ръчна) и ти сам можеш да избереш коя от двете да ползваш! Можеш да използваш режим Automatic, а ако искаш да се движиш по-икономично минаваш на ръчен режим - Economy!
Абе .. нещо си чела м/у редовете май май!
Не са точно така нещата както ги описваш!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
goldrain написа:Здравейте ,аз карам Lupo 1.4 бензин.Няколко пъти ми прави проблем със ABS-а,докато карам светва лампичката на таблото след което колата изгасва и акумулатора пада.Веднага след това ,ако опитам да я запаля не става ,защото няма никакъв ток.След 10 минути колата пали и няма проблем да следващия път......Акумулатора ми е нов и няма как да е от него проблема.Провериха динамото и то зарежда.Някои може ли да ми помогне,защото няколко пъти я карах на сервиз и не могат да открията къде е проблема?
Някоя маса или имобилайзерът са проблемни, а не АБС-а!!! На диагностика ходил ли си, да се види какви са записаните грешки?!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”