Електрониката е бъдещето. За безопасността е неоспоримо - много системи дори не бива да са екстри, а да са серийно. Завиващи мощни фарове, парктроници, активни колани и облегалки за главите, възд. възглавници, електронноуправляеми блокировки на диференциала, системи за стабилност, спирачни асистенти, активни стоп-светлини, активно окачване, гуми, с които можеш да продължиш /без да се претрепеш/ след спукване и т.н. Смятам, че и ел. стъклата /УВ-тонирани, отопляеми/, ел. огледалата /навеждащи се надолу при каране назад и отопляеми - защо не и камери/, климатика, навигацията, активните чистачки, хендсфрий интегрирани в аудиосистемите, многофункционалните волани, гласови команди, прецизно регулируеми седалки, педали, волан и огледала с памет, скоростни кутии като DSG, круизконтрола и темпомата /хората вече слагат радари и системи за нощно виждане

/ и т.н., са неща, които спомагат не само за удобството, а и за безопасността, щом повишават комфорта на водача и го поддържат спокоен и във форма. Стига всичко да е направено разумно и функционално и да помага да не си отвличаш вниманието от пътя.
Естествено, всичко трябва да работи надеждно. Да не те изоставя по средата на пътя. Трябва да имаме и пътища, улици, горива като за такива автомобили. ДОХОДИ и самочуствие, мислене, сервизно обслужване и консумативи като за такива автомобили. А какво ще стане, когато след години подкараме като "втора употреба" натъпканите с електроника, екстри и капризи сегашни модели? Аз и сега изтръпвам, когато нещо по колата ми не е наред, че ще попадна на части, консумативи и майстори - менте. Колко ще ми струва при сегашните ни заплати е другия вечен и болен въпрос. Надявам се по-скоро да спрем да бъдем хора "второ качество" и "втора употреба" и да почнем да бачкаме и да изкарваме пари като бели хора. Без да имаме нужда от анкети "ЗА" или "ПРОТИВ" електрониката.
П.П. Страшно много електроника е дошла точно от спорта и от военните. Ако си мислите, че WRC, формула, джип /абе каквато и да е съвременна машина/ може без електрониката...