Повишен разход на AAZ-РЕШЕНО ГНП
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Re: Повишен разход на AAZ
колега когато махнеш маркуча и запалиш колата трябва веднага да се разбере дали гори масло ...аз когато съм оставил колата на моясто 8 часа и запаля ... пропушва леко бяло ... говорим за масло не е закъснение на помпата бъди убеден поне при мен ...така че ако и натеб ти пропушва бяло и незнаеш какво е при запалване ,ако махнеш маркуча и оставиш колата 2 часа и запалиш ,ако не изпуши бяло сам си направи извода 

- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Помпа се центрова само с часовник,така както вие казвате на ухо на око си не е работа.10/100 за тоя мотор е адски много.6.5 в града и 5-5.5 извън града - поне моята е така.Наи добре ще е да се търси помощ от форума.Има си хора които разбират!Успех
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
freezone написа:Помпа се центрова само с часовник,така както вие казвате на ухо на око си не е работа.10/100 за тоя мотор е адски много.6.5 в града и 5-5.5 извън града - поне моята е така.Наи добре ще е да се търси помощ от форума.Има си хора които разбират!Успех
6.5 в София е непостожимо, освен ако човек не кара в часовете със слаб трафик.
Грубо градско 8 извън 6. Не бива да подвеждаме колегата и да се стреми към непостижим разход

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
как 6.5 те прозводителя дава 7.5
тая тема с разхода,като я зачекнете,ми става много смешно
тая тема с разхода,като я зачекнете,ми става много смешно
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
eми колега vinixxx и на моят ААЗ му дават от завода 8.1 ако не се лъжа но лятото го засекох само в града с нормално каране стъпа на 6.5
http://avtomarket.ru/catalog/Volkswagen ... 68&class=1

-
- Автомобил:
- Двигател:
само да попитам абе как изглежда тоя часовник и как работи някой знае ли просто от вътре ме гложди какво е това 

Lazar2005 написа:само да попитам абе как изглежда тоя часовник и как работи някой знае ли просто от вътре ме гложди какво е това
индикатор за стати4на центровка маха се отзад тапата на глаевата на помпата и там се слага индикатора и се гласи стати4ната центровка
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
20 лева мирково-софия 130-140 километра c 2500 оборота почти навсякъде но не повече.Смятай разход без да карам много в града (до Cлатина и се прибирам)
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Кво да смятам 20лв са 8 литра и полвина за 130км извънградско.Добре ли е според тебе?
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
маршрута е гаден 2 баира качвам. 3a 5-та скорост и дума да не става, e остава ми нафта и за селото за около 15-20 километра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз лятото пловдив-сопот-карлово-калофер-шипка-бузлуджа-връх шипка-пловдив пак с ААЗ с още 3ма човека като не съм карал с повече от 90-100км/ч ми даде 5разход (20литра -394-5км)
-
- Автомобил:
- Двигател:

Колеги а някой от софия да има такова чудо или да знаете каде мога да си я настроя точно и на каква цена че днес пак трудно запали а беше едва -5
- freezone
- Автомобил:
- Двигател:
Lazar2005 написа::shock
Колеги а някой от софия да има такова чудо или да знаете каде мога да си я настроя точно и на каква цена че днес пак трудно запали а беше едва -5
Проблема ти не е в помпата! СВЕЩИ!
Върни се в “Дизелови агрегати”