Здравейте колеги , някой може ли да ми каже пълния комплект екстри които са слагани фабрично на пасат Б3 .
Питам защото съм решил да направя пасатчето в заводски вид с пълен комплект екстри за модела , без китайски неща , идеята ми е да стане най-скъпия б3 който е можело да си купи човек от завода по онова време.
Ако има такава тема се извинявам за тази, търсих но не намерих .
Екстри на пасат б3
-
ivo_asenov
- Автомобил:
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Екстри на пасат б3
Виж на колегата Lilan пасата в направи си сам е темата. Там мисля вече е монтирано всичко. В най - общи линии климатроник, ел.стъкла, ел.огледала с комфорт модул, друго едва ли да има заводски на тия спартански автомобили!
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да допълня Одата -> темпомат, автоматични скорости, ABS+EDL
А ако броиш и синхро-задвижването, както и променливата височина на задното окачване - много зор ще видиш, Иво
Но какво пък
С достатъчно пари и свободно време няма нищо непостижимо

А ако броиш и синхро-задвижването, както и променливата височина на задното окачване - много зор ще видиш, Иво
Но какво пък

- ExTr3mNuQ
- Автомобил:
- Двигател:
+Кожен салон
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
ще се опитам да изброя повечето ама със сигурност ще забравя нещо:
1.Пълен ел пакет,включва: 4ел стъкла,ел огледала с подгряване,ел фарове,ел люк,ел подгряване на седалките
2.MFA /борд компютър/-мултифункционален
дисплей,темпомат при дизел,климатроник,термотроник,климатик,централно заключване,аларма с комфорт модул и имобилайзер,нивомат/регулируеми амортисьори с компресор-при комби/,пълноприводно предаване/синхро/,ABS,EDL,стерео с елипси на задната кора и странични предни кори с тонколони и джобове,плафон с лупа,зумер за забравени светлини,реле с програмируем интервал,еърбег-адски рядко срещано на б3,устройство за измиване на фаровете,опушени стопове и мигачи,широки лайстни и пластмасови вежди на калниците,спойлер,бели мигачи отпред,алуминиеви 15'' джанти,заден мост със дискови спирачки,автоматична скоростна кутия,оборотомер,задна делима седалка с подглавници,кожен рекаро салон,двигател VR6,халогени,сервоусилвател на волана/хидравлика/,чупещ волан,сигурен съм че пропускам нещо...още ли ти се занимава?
1.Пълен ел пакет,включва: 4ел стъкла,ел огледала с подгряване,ел фарове,ел люк,ел подгряване на седалките
2.MFA /борд компютър/-мултифункционален
дисплей,темпомат при дизел,климатроник,термотроник,климатик,централно заключване,аларма с комфорт модул и имобилайзер,нивомат/регулируеми амортисьори с компресор-при комби/,пълноприводно предаване/синхро/,ABS,EDL,стерео с елипси на задната кора и странични предни кори с тонколони и джобове,плафон с лупа,зумер за забравени светлини,реле с програмируем интервал,еърбег-адски рядко срещано на б3,устройство за измиване на фаровете,опушени стопове и мигачи,широки лайстни и пластмасови вежди на калниците,спойлер,бели мигачи отпред,алуминиеви 15'' джанти,заден мост със дискови спирачки,автоматична скоростна кутия,оборотомер,задна делима седалка с подглавници,кожен рекаро салон,двигател VR6,халогени,сервоусилвател на волана/хидравлика/,чупещ волан,сигурен съм че пропускам нещо...още ли ти се занимава?
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
искам схема на нивомат за Б3

-
ivo_asenov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично знам за :
ел- стъкла
ел.огледала с подгряване
ел.фарове
климатроник
шибидах
кожен салон
автоматични скорости (това по-скоро е избор, не екстра)
сенници с огледала и осветление
абс
ебд
халоген
мап (борд компютър
)
въпросите ми са : може ли да се сложи темпомат на 2е двигател, какво е това реголиране на височината на какъв принцип работи - пневматично , хидравлично ?
има ли блокаж за диференцияла (извинете ако въпроса е тъп, просто предполагам на всеки се е случвало да стъпи с едната гума на лед и да се върне 50м назад
)
за синхрото съм чувал, че не може да се пригоди към моето купе без електрожен
ел- стъкла
ел.огледала с подгряване
ел.фарове
климатроник
шибидах
кожен салон
автоматични скорости (това по-скоро е избор, не екстра)
сенници с огледала и осветление
абс
ебд
халоген
мап (борд компютър
) въпросите ми са : може ли да се сложи темпомат на 2е двигател, какво е това реголиране на височината на какъв принцип работи - пневматично , хидравлично ?
има ли блокаж за диференцияла (извинете ако въпроса е тъп, просто предполагам на всеки се е случвало да стъпи с едната гума на лед и да се върне 50м назад
за синхрото съм чувал, че не може да се пригоди към моето купе без електрожен

Последна промяна от ivo_asenov на Чет 27 яну 2011 8:13, променено общо 1 път.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
ел фарове с подгряване НЕМА
на 2Е се слага темпомат
шпер касета незнам да има знам за една джаджа дет се сменя и става 40% нещо си там
на 2Е се слага темпомат
шпер касета незнам да има знам за една джаджа дет се сменя и става 40% нещо си там
-
ivo_asenov
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Ви за бързите отговори колеги , значи в момента пасата е 2.0 115к фабрично GL испълнение с делимата задна седалка с подлакътник и регулиране , джобове с вратички в предните врати , аларма, абт маска (оригинална), плюшен салон който със сигурност ще е кожен по план, 4х дискови спирачки ,
пасатчето е добро и мн ми харесва и затова искам да си го направя хубав с малко повечко екстри за комфорт за да не ми прави впечатление разликата от по-новите коли
което с исключение на външния вид мисля, че е осъществимо
Другия вариянт ми е да го продам за 1500лв , да сабера още пари и да си купя някоя кола с неизвестна история за 3000лв за която да пускам други теми в раздел ремонти
На тази си и знам проблемите и смятам, че за 1500лв може да стане по добра от тези които гледам за по 3000!!!
пасатчето е добро и мн ми харесва и затова искам да си го направя хубав с малко повечко екстри за комфорт за да не ми прави впечатление разликата от по-новите коли
което с исключение на външния вид мисля, че е осъществимо
Другия вариянт ми е да го продам за 1500лв , да сабера още пари и да си купя някоя кола с неизвестна история за 3000лв за която да пускам други теми в раздел ремонти
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Виж ми гаража и аз това правя 
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Namesata написа:искам схема на нивомат за Б3![]()
![]()
![]()
Ми аз лично не съм виждал на живо,обаче екстрата се води пневматични амортисьори,има компресор отзад и самите амортисьори нямат нищо общо с обикновенните и струват майка плаче най-вероятно има и някакъв електроне блок за управление.това знам
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
ivo_asenov написа:...Питам защото съм решил да направя пасатчето в заводски вид с пълен комплект екстри за модела , идеята ми е да стане най-скъпия б3 който е можело да си купи човек от завода по онова време...
колега идея си нямаш каква цел си поставяш. Това че е кола за 1000-2000лв, не означава че така стоят нещата при екстрите...
Освен че всичко е много скъпо, е и много трудно за намиране, особено пък ако търсиш и състояние

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
ТЕГЛИЧ