:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Сервиз за немски автомобили

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за немски автомобили

Мнениеот gsb » Чет 04 юни 2009 11:30

Както някои от вас знаят доскоро работех в Ауто 1! За съжаление или не, но напуснах /съкратиха ме/ и сега имам нова работа! :)
Работя в сервиза на ABT - SPORTSLINE. Това е официалния представител на ABT - SPORTSLINE за България! Фирмата е официален тунинг-партньор на VAG от повече от 60 г! Известна е с успехите си в немския шампионат DTM!

Освен тунинг сервизът предлага всички видове монтьорски услуги като се почне от смяна на масла та до основни ремонти. В сервиза работят само 2ма човека с изключително висока квалификация! Всяко нещо се изпипва до детайли! При влагане на оригинални резервни части се дава ПИСМЕНА гаранция за 1 г! Разбира се сервизът разполага и със съответната оригинална диагностична апаратура!

В сервиза работя от 2 месеца! Още отначалото бях изненадан от изключителната чистота и подредба в работата, което е и гаранция за внимателно и точно извършване на ремонтните дейности!

Споделям всичко това, защото все по-трудно става намирането на читав сервиз със съвестни добре-квалифицирани работници!

За въпроси може да ме търсите на 0895 678 489 - Жоро! Или на място в Дружба 1 в двора на BRC - газови системи! :beer

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз за немски автомобили

Мнениеот kimif2008 » Нед 07 юни 2009 20:31

gsb написа:Както някои от вас знаят доскоро работех в Ауто 1! За съжаление или не, но напуснах /съкратиха ме/ и сега имам нова работа! :)
Работя в сервиза на ABT - SPORTSLINE. Това е официалния представител на ABT - SPORTSLINE за България! Фирмата е официален тунинг-партньор на VAG от повече от 60 г! Известна е с успехите си в немския шампионат DTM!

Освен тунинг сервизът предлага всички видове монтьорски услуги като се почне от смяна на масла та до основни ремонти. В сервиза работят само 2ма човека с изключително висока квалификация! Всяко нещо се изпипва до детайли! При влагане на оригинални резервни части се дава ПИСМЕНА гаранция за 1 г! Разбира се сервизът разполага и със съответната оригинална диагностична апаратура!

В сервиза работя от 2 месеца! Още отначалото бях изненадан от изключителната чистота и подредба в работата, което е и гаранция за внимателно и точно извършване на ремонтните дейности!

Споделям всичко това, защото все по-трудно става намирането на читав сервиз със съвестни добре-квалифицирани работници!

За въпроси може да ме търсите на 0895 678 489 - Жоро! Или на място в Дружба 1 в двора на BRC - газови системи! :beer

за скидмарк ли става въпрос?

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gsb » Пон 08 юни 2009 12:14

Тъй така! :beer

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gsb » Пон 13 юли 2009 18:49

За съжаление или не, но отново си смених местоработата! Пак работя в автосервиз, но този е малко по-обикновен! Причината да напусна е неразбирателство с шефа, което се изостри в последните 2 седмици.

Някои приятели вече бяха при мен на новото място! Сервизът е в Слатина до жп-линията! Чисто, светло и подредено - по мой вкус баш Пък и имам повече свобода на действията така да се каже. Имам 1 колега - бивш рали-навигатор и много съвестен и в час с работата! Цените са доста по-ниски от тези в другия сервиз! Частите са по желание на клиента или си ги носи сам! Условията за диагностика на по-стари автомобили тук обаче са много по-добри - има оборудване и специализирани инструменти за това! Който има нужда и желае е добре дошъл! :beer

Georgiy.Chevdar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgiy.Chevdar » Чет 05 авг 2010 13:48

Момчетата работят съвестно и на достъпни цени.Много съм доволен!!!

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kappo » Чет 05 авг 2010 14:13

Евалата на момчетата от сервиза,работи се до тъмно почти всеки ден!

П/С-Сашка мерси за разясненията и работата. :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 05 авг 2010 23:47

Къде точно е сервиза ??

В ПЖИто ли е ?? :roll:

Потребителски аватар