hooligan_sk написа:
ПД харчи малко повече от старите, но съвсем малко.
k_garchev написа:hooligan_sk написа:
ПД харчи малко повече от старите, но съвсем малко.
Това вярно ли е?Аз защо си мислех(чел съм във форума) че харчи по-малко от колкото 110-те!
Alek написа:110ката е по-икономична. PD наистина харчи повечко.
ulipet написа:тези 101, 115-6 коня нали трябва да се хранят
k_garchev написа:ulipet написа:тези 101, 115-6 коня нали трябва да се хранят
Те всички коне трябва да се хранят!Защо VW ще правят нов двигател,който ще харчи повече от стария!Много тъпо!
hooligan_sk написа:+ по нов е от 90-110кс - тоест можеш като цяло да вземемш по-нов автомобил
- ПД - тоест има елементи помпа дюза които с наще вмирисани нафти не е най-безопасното нещо
Останалото са минимални разлики - ПД харчи малко повече от старите, но съвсем малко. Като динамика е точно там където показват киловатите нито повече нито по-малко
louk написа:Здравей колега hellstr1k3r същият голф, за който се интерсуваш го карам вече 3години и малко не мога да се оплача от него както от динамика така и от разход на гориво.Сменявял съм до сега само консумативи масла, филтри,ремъци,ролки, накладки и други дребни неща/като пластмасовите водачи на ел стъклата, които според мен са слабост на всички 4ки,а не само на ПД/.Много приятен за каране особено в градски условия, става и за по дълги разстояния-миналата година ходих с него два пъти до Гърция и веднъж до Австрия.Зареждам само от бензиностанции и нямам проблем с ПД елементите всички са в нормите.Ако колата е читава невиждам какво те притеснява.Успех в търсенето!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: daimen, laleto_1, lubomir911 и 41 госта