От 2 дена аз и жена ми сме горди собственици на това чудо на техниката наречено пасат 5.
Седан, автоматик, типтроник, 1.9дизел, 116 коня помпа дюза, климатроник.....добра е.
Това ни е първата истинска кола ( предишната е опел тигра- дадохме я на тъщата ) и имаме няколко въпроса, на които търсачката неще да помогне.
Само да уточня, че половинката ми е шофьора в семейството та затова въпросите са такива а именно:
1. Като даде на контакт след 1 секунда изпищява - защо така?
2. Сутринта беше -8 градуса, ама иконката на подгряващите свещи изгасна за 2 секунди ??? ( е вярно че запали от четвърт ама...)
3. Има копчета за подгряване на седалките ама те не греят. Нещо в настройките ли трябва да се пипа или само се върти копчето?
4. Плафона над предните седали искам като се отвори вратата да свети а като се затвори да загасва - какво трябва да е положението?
5. На дисплея пише, че маслото трябва да се смени след 1600 км. Да го сменя или да почакам.
6. Как се изключва/включва климатроника?
Можем да я закараме на диагностика, чак по-другата седмица

През това време жената ще издивее да не я кара ( тя си избра колата ) та затова ако можете да дадете съвет. ( иначе е самолет, като реши да задминава некви коли излетяхме, а шофьорката почна да крещи като абитуриентка от кефа на ускорението

Поздрави