Впечатления Ви от Kia Sportage
Впечатления Ви от Kia Sportage
Колата, за която Ви питам е с бензинов двигател 2.0л и 128 к.с. Интеренсува ме първоначалното и обслужване и какви разходи да се очакват? Няма да е зле и да кажете похапва ли този мотор?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Впечатления Ви от Kia Sportage
а кой спортидж бре
Стар/нов.
Обслужване във Варна забрави!
Шумен ти е близо и човека печен
http://www.kia-bg.com/smf/index.php
п.п.
Тук все пак е ВАГ форум

Стар/нов.
Обслужване във Варна забрави!
Шумен ти е близо и човека печен
http://www.kia-bg.com/smf/index.php
п.п.
Тук все пак е ВАГ форум

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен не ми е ясно защо в този форум всеки ден се пита за други марки автомобили. Има тема със списък на автоклубовете. Питайте си там.
ПП: Какъв е сайта на клуба на "Летящите чинии", че мисля да си купувам и да не пускам тема във VW форума?
ПП: Какъв е сайта на клуба на "Летящите чинии", че мисля да си купувам и да не пускам тема във VW форума?
Последна промяна от group® на Чет 17 фев 2011 18:03, променено общо 1 път.
Причина: Поспамваш си а?! Гледам навсякъде се вреш ...
Причина: Поспамваш си а?! Гледам навсякъде се вреш ...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Защо да не пита?
Нещо на интересен ли се правиш?
Нещо на интересен ли се правиш?
Barboukov написа:И на мен не ми е ясно защо в този форум всеки ден се пита за други марки автомобили. Има тема със списък на автоклубовете. Питайте си там.
Ако искаш и лайновоз си купувай не ме е еня за теб и мнението ти. Форум обаче, веднага ще ти предложа.
П.С. Попитах тук тъй като форума на киа си е меко казано слабо посещаван
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
pensiq написа:
П.С. Попитах тук тъй като форума на киа си е меко казано слабо посещаван
само така ти изглежда
Може и да си прав. Аз прерових форума и имаше 2 3 теми за въпросната кола и нямаха отговор поне от 2 3 месеца.Иначе, ако темата много Ви боде очите ключ и да няма дразги.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
pensiq написа:
Ако искаш и лайновоз си купувай не ме е еня за теб и мнението ти
Недей да се връзваш на провокации, защото най-много и ти да го отнесеш!
Дотук с оффтопика
За спортиджа можеш да прочетеш повечко в офф роуд форума.
Поне аз там бях намерил най-много информация за тях, когато аз залитнах. Лило сори ама в Киа форума няма почти нищо за Спортиджа.
Като цяло евтини и безпроблемни (сравнително), но с уговорката, че става дума за СУВ евтино
Познанията ми не са много за тази кола и споделям само прочетеното от мен.
Иначе има нещо, което винаги питат в офф роуд форума, когато някой пита за Жипка - "за какво ще се ползва?"
Предполагам евтината първоначална цена те блазни?!
Обърни внимание на неща от сорта на гумите, които са значително по-скъпи, а за жипките са особено важно да са добри(то и за всички коли де). С потегляне на сняг и други такива, нямат проблем и това лъже собствениците, но спирането ... - висок център на тежестта, тежки машини = всеки метър спирачен път е важен и гумите са най-важното.
Това го казвам, защото виждам, че питаш за началните разходи - това не го подценявай!!!
Мерси много за съвета с офроуд форума. Там определено получих доста отговори на терзанията ми. Все пак ако някой има такъв модел, нека драсне ред два.
Имам мнение относно старият Спортидж (1994-1999 модел) 1995 2.0 95 коня.
Ръждясва си, мотора е лаком, а не е толкова здрав колкото казват, забележки по окачването, скорости/раздатки чести проблеми. А на малко заснежен/мокър път без 4X4 е голяма веселба. Интериорът е от японски филм на ужасите(от 80-те) преведен на корейски.
... щях да забравя направи едно кръгче... на мен возията като цяло не ми харесва.
Ръждясва си, мотора е лаком, а не е толкова здрав колкото казват, забележки по окачването, скорости/раздатки чести проблеми. А на малко заснежен/мокър път без 4X4 е голяма веселба. Интериорът е от японски филм на ужасите(от 80-те) преведен на корейски.
... щях да забравя направи едно кръгче... на мен возията като цяло не ми харесва.
И аз такива неща четох за стария мотор.Иначе за возията си прав. но колата няма да е ежедневка все пак.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”