Проблем с Опера, форума и пароли

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Опера, форума и пароли

Мнениеот eng » Нед 17 окт 2010 23:25

Аз откакто си качих Моцила-та, операта я забравих.Много съм доволен засега.Само като слушам радио онлайн и ми дава, че крашва некъв плъг ин, и се налага пак да го пускам.Но като цяло не бих я заменил за Опера-та.Това е мое мнение разбира се.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 17 окт 2010 23:57

Описания проблем ми се случва редовно:

Махане на кукито специално за vwclub.bg през Settings ->Advanced ->Cookies ->Manage Cookies помага. Отделно ако с паролата има проблем може да се махне от Settings ->Forms ->Passwort Manager

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 18 окт 2010 0:51

Чудомир написа:Описания проблем ми се случва редовно:

Махане на кукито специално за vwclub.bg през Settings ->Advanced ->Cookies ->Manage Cookies помага. Отделно ако с паролата има проблем може да се махне от Settings ->Forms ->Passwort Manager

:да: :да: :да: :да: :beer РАЗГЕЛЕ
проработи
ама ако трее постоянно така да правя, ше я махам

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 17 фев 2011 18:22

Ах и аз получих същия проблем!Бриша бисквитите и пак не иска!Дайте съвет какво да направя!Ето от тук ги трия!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 17 фев 2011 19:49

Десен бутон, настройки на сайта - бисквитки - слагаш отметка на изтриване на новите бисквитки при затваряне на опера. и така няма да се налага да ги триеш ръчно.
Иначе от Инструменти, под акаунтите за поща има ред изтрий личните данни, като цъкнеш на него, се появява прозорец в който има като падащ списък и там си избираш какво да изтриеш. Трябва само да се внимава да не си изтриеш паролите!

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 17 фев 2011 20:07

К.Одаджийски написа:Десен бутон, настройки на сайта - бисквитки - слагаш отметка на изтриване на новите бисквитки при затваряне на опера. и така няма да се налага да ги триеш ръчно.
Иначе от Инструменти, под акаунтите за поща има ред изтрий личните данни, като цъкнеш на него, се появява прозорец в който има като падащ списък и там си избираш какво да изтриеш. Трябва само да се внимава да не си изтриеш паролите!

:beer Имаш бира(и) от мен!Вече работи! :bowdown

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Чет 17 фев 2011 23:16

К.Одаджийски написа:Операта е готин браузър с недостатък /има и други де/ че не и понасят хич обновленията. Трябва да се инсталира на чисто, като премахването на старата версия с програма не премахва скритите папки които трябва да се премахнат ръчно за да е всичко като хората. За да не се изгубят настройките има синхронизация със сайта на Опера. След обновление обаче съм забелязал че почва да прави номерата с не помненето на пароли и невъзможност за въвеждане посредством жезъла. 10.62 10.63 и 10.70 също не работят добре нещо с абв пощата, но аз нямам там поща и не съм запознат добре с проблема!

Има нещо вярно след ъпдейт на 10.62 май и почна с проблемите но като видях че на жената лисицата бачка се усетих де е проблема.След преинстал на Оперетата няма проблем,но аз не ползвам жезъла пиша си ги ръчно.

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 19 юли 2011 15:03

Пак проблем с Операта!Стана много бавна и постоянно ми се включва някакво "турбо" mhihi ,за да ми подобри връзката!Също така и всички банери не ми се отварят!Имам знак за "play" и чак като го натисна ги показва!И в сайтовете за клипове го има този знак също!
В гуглето нямам такъв проблем!Късно се сетих да пробвам с друг браузър и направих нет доставчика на гъз по телефона :oops: !

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Вто 19 юли 2011 15:37

За банерите - Настройки -> Разширени -> Съдържание -> "Задействане на приставките само по..." трябва да няма чек. За другото - може да си изключиш турбото ако те дразни (аз поне така съм направил, включвам го само ако съм през мобилна връзка, тогава има ефект).

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 20 юли 2011 6:32

Този знак за плей излиза от инсталиран флаш блокер. Виж ако имаш такова разширение инсталирано го спри.

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Съб 27 авг 2011 11:03

k_garchev написа:Пак проблем с Операта!Стана много бавна и постоянно ми се включва някакво "турбо" mhihi ,за да ми подобри връзката!Също така и всички банери не ми се отварят!Имам знак за "play" и чак като го натисна ги показва!И в сайтовете за клипове го има този знак също!
В гуглето нямам такъв проблем!Късно се сетих да пробвам с друг браузър и направих нет доставчика на гъз по телефона :oops: !

Пак същия проблем!
К.Одаджийски написа:Този знак за плей излиза от инсталиран флаш блокер. Виж ако имаш такова разширение инсталирано го спри.

Къде да го търся този флаш блокър?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 27 авг 2011 22:24

Ами ето при мен къде стоят инсталираните приложения. Второто дето прилича на знак забранено паркирането е блокър на реклами, от тях може да има и някое инсталирано за блокиране на флашове /някъде се споменаваше такова/ Може и да имаш примерно java скрипт поставен някъде.
2011-08-27_232041.jpg

Ако намеря за флаш блокъра ще напиша в темата.

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Нед 28 авг 2011 8:13

Провери си това, което съм писал по-горе дали не е включено. Флаш блокър търси в списъка с инсталирани разширения (extensions).

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 28 авг 2011 19:52

Всичко проверих и какво ли не опитвах!Днес се появи и ето това след опит да гледам клип във Vbox!
Прикачени файлове
untitled.JPG

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”