MFA ????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- martveca
- Автомобил:
- Двигател:
MFA ????
Купих си табло с MFA но незнам към кои изводи на буксата трябва да вържа бутоните,знам само че извод 15 е за бутон за включване на МFA, извод 4 е за бутон за запаметяване Reset, извод 6 е за бутон за запаметяване Memory, но кои са другите изводи за бутоните,тоест нали всеки бутон трябва да има по два извода.Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.Иначе за датчиците знам кои са изводите.
- kaloqn84
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MFA ????
колега според мен ако колата е нямала MFA няма как да и сложеш защото няма от каде да вземе информацията за това което ти показва това.Аз карам пасат б3 и имам MFA но мисля че разхода на гориво ти идва от дебитомера,температурата на маслото от допълнителен датчик на маслото и работното време от компютъра.така че не ми се вярва да стане ако е нямала колата такава екстра.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колегата над мен (kaloqn84) - хич не си прав. Аз как успях на карбураторна кола да сложа МФА, че и да ми показва вярно?
И как според теб взима инфо за разхода при коли от сорта на Голф Мк3 ГТ с 1.8 АБС мотор, който няма дебитомер? От температурата на маслото пък съвсем не зависи. Както и да е, според мен е възможно да се навърже стига да се намери схемата за пиновете на буксата и да си намери правилните датчици
И как според теб взима инфо за разхода при коли от сорта на Голф Мк3 ГТ с 1.8 АБС мотор, който няма дебитомер? От температурата на маслото пък съвсем не зависи. Както и да е, според мен е възможно да се навърже стига да се намери схемата за пиновете на буксата и да си намери правилните датчици

- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Става става само желание да имаш
.Аз нямах заводско,но вече имам благодарение на помоща на колегите от този форум
.А за разхода ще го подкара и него,просто трябваше да се вземе сигнал от 2 пина на компа на колата 

- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
HukuTyY написа:Става става само желание да имаш.Аз нямах заводско,но вече имам благодарение на помоща на колегите от този форум
.А за разхода ще го подкара и него,просто трябваше да се вземе сигнал от 2 пина на компа на колата
глупости на търкалета... разхода има нужда смо от вакум и коректно работещ датчик на хол (от зад на километража)
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
martveca написа:Купих си табло с MFA но незнам към кои изводи на буксата трябва да вържа бутоните,знам само че извод 15 е за бутон за включване на МFA, извод 4 е за бутон за запаметяване Reset, извод 6 е за бутон за запаметяване Memory, но кои са другите изводи за бутоните,тоест нали всеки бутон трябва да има по два извода.Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.Иначе за датчиците знам кои са изводите.
само ще ти кажа, че много си се заблудил.
напиши какво си взел какво имаш, кабели всичко, няма как някой да ти помогне, ако ти сам не обясниш ситуацията
Аз имам мфа, но ми показва разход на гориво около двойоно от реалното, липсва ми стъпковото моторче на негово мястоима някавто кранче и с него се регулирт ниските обороти? има ли връзка? става въпрос за B3 PF-motor 10X