уредбата я взех за 100лв на моноинжекция и 50-100лв за монтаж а, за документите незнам колко ще ми излезне. Ако някой ми отговори благодаря предварително.

mrTony написа:Около 20лв за издаване на технически паспорт - обикн. с вкл техн преглед. ГТП - пръскат с р-р на веро да не изпуска някъде.През 5 години водна проба за здравината на бутилката (около 30лв) - гледат датата на производство на бутилката (ако се заядат).Трябва при монтажа да спазиш някои неща: наклона на гърловината на бутилката, тръбопроводите (медните) да не са опнати, а да правят по едно "С", с/у евентуални темп.разширения.
nikson85 написа:защо датат на колко години има срок на ползване бутилката ?
bobocamaro написа:nikson85 написа:защо датат на колко години има срок на ползване бутилката ?
Виж тая тема viewtopic.php?f=22&t=229270&p=2748584
бутилката е годна, или не. В смисъл, ако в някой сервиз ти "танцуват" за срок, покажи им разпечатка от наредбата.
IceHeart написа:Съжалявам че пиша в темата на колегата, ма и аз имам едно питане! Имам газова уредба на 3 години! Сега е на старата кола, колко ще ми струва да я прехвърля на Голфа ми 1,4?! Благодаря на колегите които са се отзовали
nikson85 написа:значи ми излиза тази цена:
100лв уредба
80лв монтаж
40лв паспорт и преглед
и още някои дребни части 100лв го слагам защото и изпарителя може да е ненаред
общо:320лв
чисто нова на мястото на резервната гума е 440лв + това че е за резервната гума е +50лв доплащане и става 470лв. казвам това защото моета бутилка е за резервната гума. и като тегля чертата ми излиза с 150лв по-евтино. май трябваше направо нова да купя.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта