).Дотук добре. Но от цялата работа не можах да разбера сигналът от трансмитера...къде отиваУСБ вход на Касетофон / CD
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
УСБ вход на Касетофон / CD
Значи търсих в интернет но намерих само една тема по въпроса и нищо не разбрах от нея понеже е на руски. Въпросът ми е ,понеже имам един касетофон, как да му изкарам УСБ вход за флашка. Стана ми ясно че се използва ФМ трасмитер ( случайно имам такъв ... големи боклуци са
).Дотук добре. Но от цялата работа не можах да разбера сигналът от трансмитера...къде отива
).Дотук добре. Но от цялата работа не можах да разбера сигналът от трансмитера...къде отиваRe: УСБ вход на Касетофон / CD
на входа на предусилватела , а от трансмитера го хващаш преди фм модулатора
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: УСБ вход на Касетофон / CD
hp7909 написа:на входа на предусилватела , а от трансмитера го хващаш преди фм модулатора
даЩом си с касетофон виж вътре на платката му от къде дава контакт като е мушната касетка.Тва контактче си го правиш с едно ключе и като го цъкнеш ще спира радиото и си вече на TAPE.После му намери от къде му е входа за усилвателя и там вържи както колегата ти каза преди фм трансмитера и трябва да се получи.
И още нещо..механиката на касетофона можеш да я изхвърлиш,щото вече няма да ти трябва
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
http://www.vectra-club.ru/forum/viewtop ... 6&t=105280 Тук го има подробно.
- IvailoOo
Значи тоя руският форум има предвид.Прегледах го,но нищо не разбрах,понеже не съм учил руски.
Благодаря Ви колеги.Сега ми стана горе-долу ясно за какво става дума и мога да се хващам на работа

П.с. SANDO касетофона си има бутон (Mode),който мисля ми спестява слагането на това ключе понеже от там се сменя тунер/касета дори и да няма такава
Благодаря Ви колеги.Сега ми стана горе-долу ясно за какво става дума и мога да се хващам на работа

П.с. SANDO касетофона си има бутон (Mode),който мисля ми спестява слагането на това ключе понеже от там се сменя тунер/касета дори и да няма такава
- IvailoOo
Sa6eV написа:а това нещо като се направи вади ли качество?
Би трябвало да се чува добре,понеже взима директен сигнал.
- Bai Sando
Щом има MODE още по-добре,това ти спестява ръчкане по него.Но все си мисля,че поне трябва да му резнеш кабелчетата от главата.Мисля,че се чува един шум,когато е пусната главата 
- IvailoOo
SANDO 1 написа:Щом има MODE още по-добре,това ти спестява ръчкане по него.Но все си мисля,че поне трябва да му резнеш кабелчетата от главата.Мисля,че се чува един шум,когато е пусната главата
Споко...тя вече Фръкна

от трансмитера изкара ли сигнал ? ,ако не си виж къде е кт0803 (може да е и под SD слота)
и на 6 и 7 крак са ляв и десен канал за маса ползвай 9 крак
и на 6 и 7 крак са ляв и десен канал за маса ползвай 9 крак- IvailoOo
hp7909 написа:от трансмитера изкара ли сигнал ? ,ако не си виж къде е кт0803 (може да е и под SD слота)и на 6 и 7 крак са ляв и десен канал за маса ползвай 9 крак
Не съм..тепърва го почвам и него

- IvailoOo
Единственото, което установих е че на тези китайски боклуци нищо не им е наред.На това чудо изхода му не работи. Имам още 1 под ръка но с него идея нямам как ще стане работата 

- Bai Sando
Аз имам едно същото като това от руския сайт,ама не знам дали работи,щото си го намерих на един паркинг
Ама предполагам че и твойто ще е със подобна схема 

а тия трансмисери имат изход с едно малко жак4е което към него върви и кабел които от др стана си е нормален жак.кава работа върши цялата таз схема.провах го на приятел в колата и ни6то:)
кой изход не бачка бе колега?
ако се мъчиш да изкараш сигнал от 2,5мм жак-а ,забрави... лепни си 3 кабела на фм модулатора по горе ти писах кое как що/..