Здравеите Имам проблем с ел.инсталацията.
Не мога да запаля,не достига ток към свещите и бубината и не мога да проследя от каде трябва да идва,знае ли някой през реле ли минава или каквото и да е там...или от каде мога да намеря някяква схема?!
Има един елемент дето при ФВ е доста слаб и не защитен..... той се грижи за тока.... прилича на голям компютърен процесор и е като радиаторче от вън.... та тва нещо има много слаба екранизация и ако се преебат тоците и върне повечко ток, т.е. ако съпротивлението го наебе тва нещо гори.... скъп детайл е и прави бели.....
На мен не ми достигаше ток до делкото и проблемът беше в комутатора, нямаше добра маса....Двигателят е 1.8 моно и комутаторът се намира върху ECU-то.Не знам при теб къде е, но си струва да го провериш.По принцип електрониката му се скапва и става температурно зависим, пуска ток когато е студен, а когато е топъл не иска.Като си помисля, че е зима, едва ли е от топлината.....виж дали има добра маса........нов струва към 50-60лв доколкото помня...
Усперх!
Мислиш ли, че ще ти отговори??? При положение, че темата е пусната преди 3г. и човека не е писал от 2 във форума Иначе да вярно е...и на мерцедес е слаба...ама на алфа, ланча и фиат е безупречна