За Spectrum Net
За Spectrum Net
Има ли тук някой, който ползва или е ползвал услугите на Spectrum Net и какви са ви впечатленията и отзивите 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: За Spectrum Net
Да,и в двете квартири бяхме на тях-пълна боза,сега съм на Виваком,нямам опклаквания за последните 2 години,преди товя бях на Интербилд,също нямам оплаквания,но за тях много зависи каде живееш,има квартали мн доволни,има квартали с боза 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Аз съм на Спектрум от нова година насам. Снощи за сефте нямах нет от 22 и нещо. Сутринта вече имаше без да съм звънял. В сравнение с предишния ми доставчик Рутил тези са злато
мисля, че е от квартала, т 5 год съм при тях, допреди 2 год се случваха често проблеми и съм нямал нет, но след последния скандал и искане на паричките не съм имал спиране на нета от 2 год.....
-
- Автомобил: Polo 6N 1043 33Kw
- Двигател: AEV 1995
Щом питаш за И-Нет доставчик във Варна , то отговора е Интербилд.
Техен служител съм , дори мога да ти уредя някои отстъпка (пример: без инсталационна такса)
Техен служител съм , дори мога да ти уредя някои отстъпка (пример: без инсталационна такса)
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Смятам, че ще е добре да споменеш в темата, че говориш за спнет - Варна, щото предполагам има бая разлика между мрежата им там и в София...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ми човека е питал "Има ли тук!?" в профила му пише Варна, това че всички четат и си мислят винаги първо за София си е техен проблем!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”