:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Майстор радиаторджия ИЗМАМНИК!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Майстор радиаторджия ИЗМАМНИК!

Мнениеот Lepoev » Чет 10 мар 2011 1:47

Колеги ако ви се спука радиатор недай си боже по-добре си купете 2-ра употреба с право на проба.
Още като си закупих колата радиатора беше спукан защото тези от Авто къщата дето я бяха внесли са я забравили на вода защото беше изкаран маркуча от радиаторчето на парното което и то беше спукано и в последствие го смених,но да се върнем на темата за предния радиатор и търсих майстор да ми го залепии случайно гледам табела на бул.Сливница в посока центъра "Ремонт на радиатори" питам го оня някакъв Арменец беше аджеба колко ще ми струва да ми го лепне оня ми казва ако ти го свалиш 20лв ако аз 50лв казах му ,че на другия ден ще му го занеса да го залепи.Свалих го с мъки и псувни и му го занесох.2 дни ми го прави на другия ден отидох и ми вика много е спукан и ще ми струва 30 лева викам си хуу нали поне няма да тече.На следващия ден го взех платих му го и си тръгнах с радиатора в ръка минах по симеон да си купа Антифриз и от едно магазинче един ми вика тоя радиатор за колко го купи? Викам му 30 лева дадох да ми го залепат пък да видим оня ми казва аз имам тука по 25 лева като тука на място ще го сложим да се пробва. Е умрях от яд не толко за 5-те лева,а за това,че оня ме прецака.Прибрах се монтирах го и почна да пуши и аз :banghead: побеснех оказа се,че е от скобата смених я с друга и се оправи така 2 седмици и пак протече е вече избеснях и отивам при оная шушомига и му викам слушай братле дадох ти 30 лева да ми го залепиш,а няма и 2 седмици и тече оня ми казва,че нямало гаранция да му го сваля и за 20 лева щял да ми го оправи.Е тва ме издразни много казах му,че и 2 лева няма да види от мене,но ще кажа на всеки познат и срещнат да не му ходи в сервиза. Между другото лятото като бях още със Сузукито ми се счупи една гредичка бях му сложил щото му беше прогнила предницата да я държи да не бега та за 1 заварка ми взе 10лева.
Затова запомнете не ходете в този сервиз! Сервизат се намира на ъгала на бул.Сливница и ул.Осогово 2 пресечки преди ул.Опълченска в посока центъра
Моля админите да сложат тези тема в линк в темата:"За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!"

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Майстор радиаторджия ИЗМАМНИК!

Мнениеот znainainai » Чет 10 мар 2011 20:08

Ами така ще е като искаш да :seeex дявола у въздуха със обути гащи.
След като знаеш че си за нов защо се занимаваш да лепиш тоя?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 10 мар 2011 20:35

Моя баджанак и той като тебе мераклийски запоява, маха част от тръбичките на неговия и така в един момент се оказа, че с лепене, запояване и рязане не става - иска си нов. Та и при тебе така, ти си дал половината пари на новия (най-малкият размер радиатор за ФВ е от порядъка на 60-70 лева нов), а си имаш стар и течащ радиатор. Ако радиаторите подлежаха на ремонт нямаше да ги продават нови като резервна част :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 11 мар 2011 9:35

znainainai написа:Ами така ще е като искаш да :seeex дявола у въздуха със обути гащи.

:012:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 11 мар 2011 12:50

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”