Още като си закупих колата радиатора беше спукан защото тези от Авто къщата дето я бяха внесли са я забравили на вода защото беше изкаран маркуча от радиаторчето на парното което и то беше спукано и в последствие го смених,но да се върнем на темата за предния радиатор и търсих майстор да ми го залепии случайно гледам табела на бул.Сливница в посока центъра "Ремонт на радиатори" питам го оня някакъв Арменец беше аджеба колко ще ми струва да ми го лепне оня ми казва ако ти го свалиш 20лв ако аз 50лв казах му ,че на другия ден ще му го занеса да го залепи.Свалих го с мъки и псувни и му го занесох.2 дни ми го прави на другия ден отидох и ми вика много е спукан и ще ми струва 30 лева викам си хуу нали поне няма да тече.На следващия ден го взех платих му го и си тръгнах с радиатора в ръка минах по симеон да си купа Антифриз и от едно магазинче един ми вика тоя радиатор за колко го купи? Викам му 30 лева дадох да ми го залепат пък да видим оня ми казва аз имам тука по 25 лева като тука на място ще го сложим да се пробва. Е умрях от яд не толко за 5-те лева,а за това,че оня ме прецака.Прибрах се монтирах го и почна да пуши и аз

Затова запомнете не ходете в този сервиз! Сервизат се намира на ъгала на бул.Сливница и ул.Осогово 2 пресечки преди ул.Опълченска в посока центъра
Моля админите да сложат тези тема в линк в темата:"За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!"