майстор диз.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- chuntko
- Автомобил: Vw Touran Ecofuel
- Двигател: 2008-BSX
майстор диз.....
колеги кажете ми ако знаете добър майстор по дизелите за района петрич, сандански, благоевград. не ми се дава на всеки един.имам проблем с паленето колата е 1.9 TDI ALH-90K.C
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: майстор диз.....
Колегата nasko1978 ,но той е от Перник! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
santana1 написа:Колегата nasko1978 ,но той е от Перник!
колега аз съм ползвал услугите на наско и съм доста доволен от работата му-много беше внимателен и си свърши работата добре,но Ти имаш ли си на представа колко е разликата от Петрич до Перник? Това че започват с "ПЕ" не значи че са близо разликата е има няма 150 км.ако е по близо или има пътуване към Перник да ходи с две ръце го препоръчвам
-
- Автомобил:
- Двигател:
chuntko написа:колеги кажете ми ако знаете добър майстор по дизелите за района петрич, сандански, благоевград. не ми се дава на всеки един.имам проблем с паленето колата е 1.9 TDI ALH-90K.C
Колега кажи какъв ти е проблема с паленето за да може някой от знаещите да ти помогне или да те опъти от къде да започнеш
-
- Автомобил:
- Двигател:
red.devilll написа:chuntko написа:колеги кажете ми ако знаете добър майстор по дизелите за района петрич, сандански, благоевград. не ми се дава на всеки един.имам проблем с паленето колата е 1.9 TDI ALH-90K.C
Колега кажи какъв ти е проблема с паленето за да може някой от знаещите да ти помогне или да те опъти от къде да започнеш
Най-вероятно студения старт е проблема

- chuntko
и аз мисля че това е проблема, ама как да го оправим.сложих един клапан за да не връща нафтата в резервоара пак същата работа. стартера е прогонен със сменени втулки и четки и не ще и не ще!!!
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
red.devilll написа:chuntko написа:колеги кажете ми ако знаете добър майстор по дизелите за района петрич, сандански, благоевград. не ми се дава на всеки един.имам проблем с паленето колата е 1.9 TDI ALH-90K.C
Сподели какъв е проблема по-точно!Центровка гледана ли е!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е от връщане на нафтата или въздух, нито свещи. Аз съм с този двигател и доста се занимавах с моята помпа преди години като взех колата докато я накарам да пали от половин оборот и без прекъсване дори и при - 20. От всички ТДИ този мотор се оказва най-чувствителен на студен старт при износена или недобре регулирана помпа и падането на копмпресията също. На едно такси, пак с този мотор "играта" с помпата не му помогна особенно докато не направи ремонт на мотора, но то се караше с подобие на нафта и най-евтиното масло.
- chuntko
колеги благодаря на всички за мненията, но за проверка на помпа, центровка и т.н трябва човек с опит и прилични познания а в нашия район не съм чувал или не знам че съществува такъв.а форумните майстори са далече и трябва да имам път за да се уговорим.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина си далеч, ако имаш ваг-ком под ръка и знаеш как се работи и имаш някакакъв технически опит или човек, който да помогне мога да се опитам да ти дам напъствия дистанционно ама трудна работа и още малко като се стопли и става още по-трудно, предполагам само първия старт за деня е лош, после даже и истинала си пали нормално?
- chuntko
първия път сутрин пали най зле .следващите паления през деня са със една идея по добре но общо взето не пали както трябва.ПЪРВО VAG-COM пък после не знам....благодаря на всички!!!!
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=127183
Мисля,че колегата ще може да ти помогне!
Мисля,че колегата ще може да ти помогне!
-
- Автомобил:
- Двигател:
chuntko написа:първия път сутрин пали най зле .следващите паления през деня са със една идея по добре но общо взето не пали както трябва.ПЪРВО VAG-COM пък после не знам....благодаря на всички!!!!
Ако можеш да качиш клипче да видим как пали ама се стопли времето вече, хубаво е да се види при температури около 0 градуса как е.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”