боя голф 3 цена ?
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Re: боя голф 3 цена ?
Прави сте колеги.Наскоро бях служебно в София в един новооткрит сервиз в с.Герман.Понеже се заговорихме със шефа на въпросния сервиз,каква е цената да се боядиса една кола.Знаете ли какво ми каза той?Че една кола като се боядисва цялостно се разглобява до ламарина и се прави всичко както трябва да е и сумата за цялата тази работа е 3000 лв.Парите са си колкото да си купиш още една кола.Но човека каза че при тях като дойде кола се работи по един и същи начин,без значение дали е на една или на 20 години.Не случайно каза че работят с една от най големите застрахователни компаний в България.Да ви кажа евала правя на такива сервизи,които си вършат работата както трябва.
- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
morski_bs написа:Колегата sharik не знам за какви бои говори за тези 2***лв, трябва да са нещо уникално за супер скъпи автомобили. Все пак на повечето от нас колите са старички и такива суми са нереални. А колкото до майсторлъка тя цената при всеки си е една, въпроса е какви материали ще се влагат. С добро качество материали цената не е чак 1000лв. Или може би беше преди, сега в моя район както ги е хванала кризата се навиват за доста по-малка печалба от преди.
Ами колега говоря за дву три компонентни бои с перли примерно анти корозионни защити примерно хубав шприц кит доста фината подготовка означава доста материал като шкурки и кечета незнам дали си имаш представа но аз от 1 месец насам се допитвам до най-различни майстори и виждам за какво иде реч наистина едно хубаво боядисване на кола а на това зеленото чудовище по долу само подготовката му за боя е малко над 1000лв без труда ако имаш интерес и желание може да разгледаш темата и ще разбереш за какво говоря viewtopic.php?f=53&t=162892
- morski_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Представа си имам, пребоядисвал съм моята
Не отричам, че ако слагаш нещо подобно на това, което си споменал цената ще се вдигне много. Но тук се отклоняваме от основното - колите са стари и се пита в задачата струва ли си да дадеш толкова много пари, кажи речи колкото още една кола. Всеки си преценя за себе си съобразно възможностите, но аз лично не бих влагал такива суми в 15-20 годишен автомобил.
И това което вие казвате го има като цени, и това което казва колегата го има, но и това, което казвам аз също се намира и изпълнението съвсем няма да е все едно е цапана с баданарка

И това което вие казвате го има като цени, и това което казва колегата го има, но и това, което казвам аз също се намира и изпълнението съвсем няма да е все едно е цапана с баданарка

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
колегите всеки си е прав по един или друг начин примерно в софия цените са малко по завишени и аз питах тук там за боя тн. и цената си е към 1000 левчета ако искаш по хубава боя и тн. цената е повече давам пример на баща ми един колега е от някакво село до враца нз точно кое та този колега на баща ми е казал че неговия комшия ги пвави за по 300 400 лв. Но друг е въпроса колко ще е читаво направено. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”