Помощ:Майстор в пловдив?
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ:Майстор в пловдив?
Колеги трябва ми читав майстор в пловдив който да ми направи основен ремонт на мотора ,щот на път за пловдив прегря и си покарах малко на 100-110градуса и лагерите заминаха ,а не знам кви са щетите може и да са ми надрани цилиндрите и т.н. Ако някой има сигурен човек да каже шот не ми се набутва за пътна помощ до софия!А и друго ,не знам от къде дойде проблема шот и перката си работеше и нивото на водата си беше нормално ,просто колата не можеше да се охлади и в един момент почна да чука зверски и спрях и я закарахме на пътна помощ до пловдив.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Сервиз "Браво инженеринг".
Не ходете в Браво инженеринг - Големи измикяри са. Претупват нещата и взимат страшно много пари. После се налага по няколко пъти да се връщам за да го дооправят това което са свършили.
Не ходете в Браво инженеринг - Големи измикяри са. Претупват нещата и взимат страшно много пари. После се налага по няколко пъти да се връщам за да го дооправят това което са свършили.
Последна промяна от Vasseto на Чет 21 авг 2014 11:00, променено общо 1 път.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Vasseto написа:Сервиз "Браво инженеринг".Намира се на пещерско щосе зад бемзиностанцията на Лукоил.На мен там ми правиха основния ремонт и нямам никакви оплаквания.Момчетата бяха механици преди в състезателен клуб,но сега си работят сами.Мисля че е най-подходящото място за теб.
и аз за това се сетих първо като видях темата, найстина си разбират от работата
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Сервиз АУТОЮНИОН, бившият Лиляна Димитрова. Работят с всичко що е VAG и имат всякаква диагностика за горните, а цените им са доста по-добри от тези на HAAS. Аз ремонтирам всичко там и им имам пълно доверие. Ако ползваш тяхните услуги търси Дидо 0888 204 160
мдаа колегата добре те е посъветвал, само че като гледам тои кара доста млада кола... на такива вероятно ще се зарадват и там и в haas ама с твоята колега.... ( която не е далечна от моята) може да си направят една хубава гаргара с теб
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Да реших да го карам към софия и там ше се гледат щетите дано са малки.Ако главата е здрава мисля да взема друг колянов вал шот няма да върви както трябва ако се шлайфа а той не знам дали не е шлайфан един път шот тя нещо не вървеше на 100%, ама знам ли другата седмица ше стане ясно кво що!Стискайте палци да не са надрани цилиндрите!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”