проблем с центровката
Re: проблем с центровката
rudoni написа:имам собствен сервиз и знам!
е ок тогава колега има ли смисъл да спориме

-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите .
За какво по дяволите може да се използва строб. Светка там,мига нещо.Явно да настройваш центровка на 1.8 ABS е специалитет на NASA .
Оспами се темата на колегата ,дано между редовете земе та малко "закачи" използваемо инфо. Па който си има комплекси да си ги развява другаде .
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Symptom написа:mhihi Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите .![]()
За какво по дяволите може да се използва строб. Светка там,мига нещо.Явно да настройваш центровка на 1.8 ABS е специалитет на NASA .![]()
Оспами се темата на колегата ,дано между редовете земе та малко "закачи" използваемо инфо. Па който си има комплекси да си ги развява другаде .
Не... не е специалитет на НАСА,но си има точни изисквания,ако искаш да стане.Иначе "на ухо" и аз като бивш лаДаджия,вартбургджия и москвичар аз също съм я докарвал точно на 6 гр
Апропо колега...и на ладата,и на Вартбурга и на Алекото центровката си правех с един доста прецизен прибор определящ ъгъла на затваряне на контактора при работещ ДВГ....така,че и там си имаше точни критерии,а не махленски приказки
joker написа:Symptom написа:mhihi Ми колега използвам го за епилация, наиш к'ат мига как маха космите .![]()
За какво по дяволите може да се използва строб. Светка там,мига нещо.Явно да настройваш центровка на 1.8 ABS е специалитет на NASA .![]()
Не... не е специалитет на НАСА,но си има точни изисквания,ако искаш да стане.Иначе "на ухо" и аз като бивш лаДаджия,вартбургджия и москвичар аз също съм я докарвал точно на 6 гр...Но колкото и да е стар 1.8 АБС си има компютър,а това променя значително нещата....и кварталните прийоми не пасват.Само компютър с декодер....
Апропо колега...и на ладата,и на Вартбурга и на Алекото центровката си правех с един доста прецизен прибор определящ ъгъла на затваряне на контактора при работещ ДВГ....така,че и там си имаше точни критерии,а не махленски приказки

- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
все нямам време да проверя белезите на мотора,знам само,че като наглася делкото да върви колата харчи нормално,но гасне по светофарите на ниските обороти тресе копето,а пък като направя делкото да не гасне колата разхода е голям.Не знам и какъв маистор да търся за да го погледне и да го оправи?
- ot_lud_po_lud
- Автомобил:
- Двигател:
zigzagzug написа:все нямам време да проверя белезите на мотора,знам само,че като наглася делкото да върви колата харчи нормално,но гасне по светофарите на ниските обороти тресе копето,а пък като направя делкото да не гасне колата разхода е голям.Не знам и какъв маистор да търся за да го погледне и да го оправи?
Няма спор
ВАСКОТО1 е доктора за тея болежки има и илачи за тях 
- zigzagzug
- Автомобил:
- Двигател:
Кои и как да се свържа с "ВАСКОТО1"?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”