Здр колега, перфектно се получава автомобила.. но виш ако можеш да оправиш тази фуга (лявата) преди да поядисваш, дясната е добре ..... Дано да съм помогнал
Този цвят се казва irish green pearl - а иначе цвета вече съм го избрал. Сега доста ме притеснява едно нещо - където се завариха ламарините по вратите на местото на лайстните, и като се отвори вратата има една неприятна издатина от самата ламарина, която е завита навътре към вратата. При поглед отвънка при затворена врата въпросното нещо също си личи - поне сега като е на течен кит доста си личи, дано като се боядише да се слеят и да не личи.
zdravko_dimitrov1986 написа:Мерсаж за успокоението - ще трябва поне малко и вътрешната част на вратата да се пръсне за да се заличи.
Като сменяш цвета си пръсни и рамките на вратите поне, ако няма да пръскаш друго, иначе разликата ще е видима, ще стане като такситата вътре бяло вън жълто
Цвета вече окончателно е избран и ще е LC6U - classic green pearl на фолксваген. Ще си позволя да кача няколко снимки за да се придобие представа какво представлява самият цвят и как стои. 1. 2. 3. 4. Според мен цветае много красив ив същото време е рядко срещан по нашата страна. няма да сменям и талона.