задно окачване в4
-
- Автомобил:
- Двигател:
задно окачване в4
Колеги имам следния проблем с моя пасат в4 94г,като купих колата беше с амортисьори кони и си возеше по твърдичко от останалите комбита,миналата седмица си смених задните амортисьори с каяба маслени но нищо не се промени явно прожините ми са доста твърди има на тях накакви точки боя две зелени и две сини.Какво трябва да направя за да вози по меко,какви прожини да си търся.Колате не се товари освен бебешка количка.Ще съм балгодарен ако някой помогне да си реша возията
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: задно окачване в4
Тези пружини май се водят нещо като усилени, може за това да вози по-твърдо. Освен това мисля че е нормално комбито да вози малко по-твърдо отзад когатоне е натоварено 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз така разбрах че се водят усилени,явно е че ще ги махам но какви да сложа от седан дали ще станат 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
bak6i6a написа:И аз така разбрах че се водят усилени,явно е че ще ги махам но какви да сложа от седан дали ще станат
Недей такива неща да правиш, ако са втора ръка най-вероятно да се вирне предницата ти като на моторница. Ако толкова те дразни си сложи просто нормални за комби. В автоморгата на колегата Тони в София имаше миналата седмица такива свалени.