Катастрофа на моста на 4-ти км на Цариградското
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Катастрофа на моста на 4-ти км на Цариградското
Колеги, внимателската ако минавате оттам! Около 14:15 едно такси се преобърна доста неприятно... Посока Плиска -> Окр.Болница

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
d3f написа:Нямам идея за пожарникарите.
Иначе пиян таксиметров шофьор(2.2 промила) и му било изкочило куче, от бил в ляво и в микробуса, после в мантинелата и после на снимката горе.
Еми извинявай ама тоя тюфлек си е за затвора. 2,2 промила не е като 0,8 или 1,0 да кажеш ми пил три бири в жегата и не преценил. Тоя лайнар целенасочено се е напивал и след това целенасочено е седнал да кара. И сега ще му вземат книжката ще му пишат акт който той няма да плати. Ще се напие след три дена от мъка и пак ще седне да кара само че тоя път без книжка. И не дай си боже следващия път да мине през някоя автобусна спирка. Мамицата им да .... как пък не е паднал от моста да отърве обществото от един убиец по пътищата по-малко.
Бой ебан и да чука камъни в някоя кариера .......ей те тва трябва да им е наказанието на такива....
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ninja написа:не знам за количеството алкохол в кръвта на бакшиша, но минах минути след инцидента и на платното имаше 2 кучета- едното си се разлагаше, другото беше "прясно". между кучето и остатъците от колата имаше поне 50 метра - мисля че се е движил с повече от разрешените 80 км/ч
Много рядко в най-лявата лента някой кара с под 100

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
d3f написа:Тъпа работа.
Добре, аз тогава да попитам, ако някой има представа де, ако удариш кучето директно с 120-140км/с без да се опитваш да го избегнеш, последствята няма ли да са по малки?
леле колко съм размишлявал на тази тема и докато учих сестра ми и на нея казах че реално на човек му се включва няква първична реакция и не рядко избира най-грешното решение...аз лично си мисля че бих набил спирачки да го ударя по леко и не бих правил опит да го избягвам ама божа работа не се знае в реална ситуация какво ще направя...