Disturbed Чак пък на олио, не мисля да карам.

Това лято карах едно бусче Мерцедес, което върви на олио, ама не издържах на миризмата на кебапчета.
Disturbed написа:Но според мен да ти кажем каква кола да си купиш е се едно да ти кажем каква жена да е*еш

Аз ако рабирах от коли или по-точно от пазаруването им, нямаше да питам тук. Мисля, че има доста компетентни хора тук, които биха могли да ми помогнат със съвет, какво горе долу да търся. А с жените за сега проблем нямам.

Но ако (да чукна на дърво) се появят проблеми, с удоволствие ще те потърся.
apa6o Поло, като че ли ми идва малко, но пък е добър вариант. Може би ще ми е малко тесничко за дълги пътувания. Може ли да ми кажеш с какви двигатели се предлагат тез полота? И според теб кои са най-добрите варианти.
groznika Ами кола ми трябва, никой не е споменал, че ще съм на общежитие. Ще живея с приятелката си и колата не ми трябва само да ходя до ВУЗ-а. Щом съм попитал, значи ми трябва, а ти като не искаш да ми помогнеш, просто не пиши. Знам, че колата няма да се поддържа сама, знам че и бюджета който съм дал е малък, но толкова смятам, че мога да отделя. Дали ще се уча в София да карам си е изцяло моя работа, нали все пак трябва някъде да се науча...

На другите благодаря. Виждам, че клоните към бензиновите мотори, да разбирам ли, че ще е по-икономично?